Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-10-12 20:35:02)

9.-11. oktoobrini registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 199 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist, 89 varavastast kuritegu, millest 3 olid röövid ja 75 vargused (eluruumidest 9 ja sõidukitest 8). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 4. Registreeriti 10 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 12 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus 3 ning alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 74, narkojoobes sõidukijuhte 3. Väärtegusid registreeriti 591. Piiril väljastati 5 sisenemiskeeldu ning registreeriti 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist ja 2 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Nisu tänaval asuva maja korteris lõi 23-aastane mees 20-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

10. oktoobril teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuva maja korteris lõi 38-aastane mees 30-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

10. oktoobril teatati, et Kesklinnas Raekoja platsil lõi 49-aastane mees tuttavat 92-aastast naist.

10. oktoobril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel asuva maja korteris lõi 33-aastane mees 44-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

11. oktoobril teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuva maja korteris löödi 34-aastast meest.

11. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuva maja korteris lõi 23-aastane mees 20-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

11. oktoobril teatati, et Lasnamäel Paasiku tänaval asuva maja korteris lõi 29-aastane mees 25-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

9. oktoobril teatati, et Haaberstis Pikaliiva tänaval seisnud autost on varastatud tööriistu. Kahju on 5000 eurot.

11. oktoobril teatati, et Kesklinnas Tondi tänaval seisnud autolt varastati valuveljed koos rehvidega. Kahju on 1500 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. oktoobril teatati, et Harku vallas Kivilille tänaval asuva maja korteris lõi 40-aastane mees 40-aastast naist.

11. oktoobril teatati, et Anija vallas Oja tänaval asuvas lõbustusasutuses löödi 25-aastast naist.

Vargused

9. oktoobril teatati, et Harku vallas Ilmandu külas seisnud ekskavaatorilt varastati hüdropump. Kahju on 6000 eurot.

10. oktoobril teatati, et Jõelähtme vallas Sambu külas asuvast kõrvalhoonest varastati mootorsaag Partner, puurvasar DeWalt, ketaslõikur Makita ja teisi tööriistu. Kahju on 1100 eurot.

11. oktoobril teatati, et Jõelähtme vallas Mõisa teel asuvast majast varastati kaks sülearvutit. Kahju on 700 eurot.

Juhtum piiril

10. oktoobril koostati piiril sisenemiskeeld kahele Ukraina kodanikule, kel puuduvad dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naise ja mehe viisa tunnistati kehtetuks ning nad ootavad võimalust riigist lahkumiseks Tallinna lennujaamas.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

10. oktoobril pidasid turvatöötajad Jõgeval Suure tänava kaupluses kinni 50-aastase naise, kes üritas varastada puuvilju ja kassitoitu. Kaup tagastati rikkumata kujul kauplusele ja naine anti üle politseile.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. oktoobril teatati, et Tartus Kaunase puiestee korteris ründas 66-aastane mees oma 49-aastast elukaaslast. Kannatanule osutati kohapeal esmaabi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

9. oktoobril teatati, et öö jooksul varastati Tartus Kummeli tänaval maja eest rattalukuga lukustatud mootorratas Ducati. Kahju on 2600 eurot.

9. oktoobril teatati, et Tartus Kummeli tänaval lõhuti maja ette pargitud sõiduauto Volkswagen juhipoolne esiaken ja sõidukist varastati tahavaate kaamera. Kahju on 371 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

9. oktoobril teatati politseile, et Tartus Paju tänava kohvikus ründasid kaks võõrast meest 24-aastast meest ja võtsid temalt ära mobiiltelefoni Samsung ja kõrvaklapid. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Valgamaa

Vargus

11. oktoobril avastati, et Palupera vallas Neeruti külas on tungitud lukustatud garaaži ja varastatud kollane ATV. Kahju on 5000 eurot.

Viljandimaa

Vargus

11. oktoobril teatati, et Abja-Paluojas tungiti akna lõhkumise teel kauplusesse ja varastati alkoholi ning sigarette. Kahju on täpsustamisel. Kahtlustatavana on kinni peetud 24-aastane mees.

Juhtumid piiril

9. oktoobril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 40-aastane naine, kelle kontrollimisel selgus, et tema reisidokument on ajaliselt kehtetu. Dokument võeti kontrollimiseks ning naisele väljastati sellekohane tõend. Naine suundus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

10. oktoobril märkasid Piusa kordoni piirivalvurid kolme isiku liikumist ajutise kontrolljoone suunas. Sündmuskohale jõudnud piirivalvurid tuvastasid, et on toimunud piirirežiimi rikkumine ning mehed toimetati menetlustoiminguteks kordonisse.

11. oktoobril märkas Piusa kordoni piirivalvepatrull Võrumaal Meremäe vallas Obinitsa külas tee ääres rattaga kukkunud naist. Naine aidati püsti ning kutsutud kiirabi toimetas naise haiglasse kontrolli. Piirivalvurid toimetasid naise ratta tema elukohta.

11. oktoobril avastasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärvel ajutise kontrolljoone ületuse mootorpaadi poolt Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi. Info edastati Venemaa piirivalvuritele, kes tuvastasid, et tegu oli Venemaa Föderatsiooni mootorpaadiga, mille pardal üks ees.

12. oktoobril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Opel, mida juhtis 54-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõiduki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et selle tehasetähis on manipuleerimistunnustega. Sõiduk paigutati täiendavaks kontrolliks piiripunkti territooriumile arestiaia juurde ja isik lahkus jalgsi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

9. oktoobril kella 17.20 paiku varastati Vihula vallas Mustoja jõest 17 silmupüügitorbikut koos ankrute, ühendustrosside ja köitega. Politseile on võimalikud teo toimepanijad teada.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. oktoobril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel tungiti kallale 34-aastasele naisele. Politseile on võimalik ründaja teada.

9. oktoobril teatati politseile, et Narvas Vestervalli tänaval tungiti kallale 53-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 44-aastase mehe.

9. oktoobril teatati politseile, et Püssis Kooli ja Viru tänava nurgas rünnati 23-aastast meest.

10. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Maleva tänaval tungiti kallale 55-aastasele naisele. Politseile on võimalik ründaja teada.

11. oktoobril teatati politseile, et Kiviõlis Kalevi tänaval tekkinud peretüli käigus ründas mees 30-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 38-aastase mehe.

11. oktoobril teatati politseile, et Narvas Võidu tänaval tekkinud peretüli käigus ründas mees 31-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 32-aastase mehe.

Vargused

9. oktoobril teatati politseile, et Mäetaguse alevikus Tamme tänaval varastati 65-aastaselt mehelt sularaha. Kahju on 265 eurot.

9. oktoobril teatati politseile, et Aseris Kooli tänaval asuvast koolimajast varastati kohvimasin Bosh. Kahju on 350 eurot

9. oktoobril teatati politseile, et Laagna külas Laagna hotelli hobusetallist varastati hobuserakmed. Kahju on 1200 eurot.

10. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval varastati autost fotostaat ja muud vara. Kahju on 345 eurot.

10. oktoobril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvast kauplusest varastati kaks jopet. Kahju on 599.98 eurot.

11. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kaluri tänaval murti sisse garaaži ja varastati nurgalõikur, survepesur ning muud vara. Kahju on 560 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Abi osutamine merel

10. oktoobril kell 17 anti teada, et purjelaeval on mootoririke ja tuul on Heltermaa-Kärdla teekonnal vastu ning vajatakse abi. Kärdla politseijaoskonna merepäästepatrull toimetas jahi pardalt viis inimest Heltermaa sadamasse. Purjelaeva viieliikmeline meeskond jätkas teekonda purjede abil, et jõuda Kärdla sadamasse. Pardal olnud inimestega kõik korras.

11. oktoobril kell 14.08 anti Kärdla sadama lähistel reidil olevalt jahilt teada, et mootoririkke tõttu ei õnnestu sadamasse siseneda. Appi suundus Kärdla politseijaoskonna merepäästepatrull mootorpaadil. Kell 14.42 jõuti abivajaja juurde ja alustati pukseerimist. Kell 15.20 silduti Kärdla sadamas. Jahi pardal oli viis inimest, nendega kõik korras.

Läänemaa

Vargus

11. oktoobril kella 3 paiku varastati Haapsalus Suur-Lossi tänaval asuvas lõbustusasutuses tooli peale jäetud rahakott koos sularaha ja mobiiltelefoniga. Kahju on 270 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. oktoobril kella 18.30 paiku löödi Pärnus Papiniidu tänaval asuvas kaupluses 13-aastast poissi ühel korral lahtise käega.

Vargus

Ajavahemikul 10.-11. oktoober varastati Pärnus Mai tänavalt maja juurde pargitud sõiduauto Ford Mondeo, mis leiti 11. oktoobri õhtul põlenuna Pärnus Uus-Sauga tänavalt, põlengu põhjus on selgitamisel.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. oktoobril kella 18 paiku löödi Kehtna vallas Kehtna alevikus Kooli tänaval 23-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

10. oktoobril kella 18.30 paiku leiti Kohila vallas Rabivere külas metsaservast 36-aastase mehe surnukeha. Temast eemal seisis kännu taha kinni jäänud töötava mootoriga ratastraktor. Surma põhjus on selgitamisel.

Saaremaa

Vargus

8. oktoobril kella 21.30 paiku varastati Kuressaares Tallinna tänaval asuvas kaupluses ostukorvist mobiiltelefon. Kahju on 280 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.