Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-08 17:00:03)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 104 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist ja 50 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 35 (eluruumidest 5 ). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 2. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 13 ning väärtegusid registreeriti 305. Piiril väljastati 4 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 inimene. Schengeni viisaeeskirja rikkumisi ja riigipiiri ebaseaduslikke ületamisi registreeriti 1 ning salakaubavedamise juhtumeid samuti 1.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

7. oktoobril teatati, et Kesklinnas Liivamäe tänaval röövis 40-aastane mees 56-aastaselt naiselt käekoti koos dokumentidega. Kahtlustatav peeti kinni.

Kehalised väärkohtlemised

7. oktoobril teatati, et Lasnamäel Muhu tänaval asuva maja korteris lõi 40-aastane mees 50-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

7. oktoobril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuva maja korteris lõi 32-aastane mees 31-aastast naist. Kahtlustata peeti kinni.

Vargused

7. oktoobril teatati, et Haaberstis Vana-Rannamõisa teel asuvalt territooriumilt varastati elektrikaableid. Kahju on 2000 eurot.

7. oktoobril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel seisnud autost varastati GPS-seade ja kaardimakseterminal. Kahju on 1300 eurot.

Harjumaa

Vargused

7. oktoobril teatati, et Saku vallas Õuna tänaval asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 2000 eurot.

7. oktoobril teatati, et Maardus Hellerheina teel asuvast majast varastati kaks sülearvutit. Kahju on 1500 eurot.

Juhtumid piiril

7. oktoobril koostati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Viisat kehtetuks ei tunnistatud ja mees lahkus lennureisiga tagasi Moskvasse.

7. oktoobril koostati piiril sisenemiskeeld kahele Tai Kuningliku Vabariigi kodanikule, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid. Naiste viisad tunnistati kehtetuks ja nad ootavad Tallinna lennujaamas võimalust riigist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

7. oktoobril teatati, et öö jooksul varastati Tartus Mäe tänaval kinnisest hoovist sõiduauto Opel. Süütevõtmed olid sõidukil ees. Kahju on 1612 eurot.

Avaliku korra rikkumine

Politseile laekus teade, et nädalavahetusel lõi tundmatu mees Tartus Lossi tänava pargis 17-aastast noormeest põhjustades viimasele füüsilist valu.

Valgamaa

Asja rikkumine ja hävitamine

7. oktoobril teatati, et Helme vallas Patküla külas põleb elumaja. Päästjate esialgsel hinnangul võib tegu olla süütamisega.

Juhtumid piiril

7. oktoobril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale 33-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et tema passis olev viisa on ajaliselt kehtetu ja seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

7. oktoobri õhtul teatati Mustvee kordonisse, et Peipsi järvel on mootorpaadi rikke tõttu neli inimest hätta sattunud. Kirjelduse järgi pidid isikud asuma Varnja ja Meerapalu vahelisel alal. Peagi jõudsid Varnja piirivalvurid paadi juurde ja alustati aluse pukseerimist Emajõe kaldale, kuhu paadis olnud inimestele pidid vastu tulema abistajad Tartust.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Puru teel löödi 24-aastast meest näkku. Politseile on võimalik lööja teada.

Vargus

7. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval varastati korterist televiisor. Kahju on 329 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus

Ajavahemikul 26. september kuni 3. oktoober murti sisse Hiiu vallas Pihla külas asuvasse suvekodusse ning varastati trimmer Stiga koos rakmetega. Kahju on 550 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.