Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Botaanikaaed ootab näitusele "Viljad ja seemned" (2015-10-07 12:10:54)


9.- 11. oktoobrini saab külastada Tallinna Botaanikaaia viljade ja seemnete näitust, kus tutvustame viljade ja seemnete rikkalikku maailma ja kasutusvõimalusi. Eksponaadid on kogutud Mauritiuselt, Seišellidelt, Tenerifelt, Austraaliast ja botaanikaaia kollektsioonist.

"Seda, et taimede viljad ja seemned erinevad oma suuruse, kuju, ehituse, maitse ja värvuse poolest, ei tule üllatuseks enamikule külastajatele ," tutvustab näitust Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr. "Kui näiteks pujul kaalub vili paar kümnendikku milligrammi, siis kõrvitsal võib vilja kaal ulatuda mitmesaja kiloni. Viljade mitmekesisus taimeriigis on tohutu suur ning näitusel saab tutvuda põnevate ja üllatavate ekponaatidega üle maailma. Olgu talv või suvi-botaanikaaeda tasub alati tulla ," lisab Kähr.

Näituse kuraatoriteks on Krista Kaur, Taimi Puusepp ja Urmas Laansoo Tallinna Botaanikaaia keskkonnahariduse osakonnast.

Näitusele saab tavapiletiga ja see jääb avatuks kuni 11. oktoobrini 2015.

Botaanikaaed on avatud iga päev 11.00 - 16.00

Allikas: Tallinna Botaanikaaia 07.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.