Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti ja Soome politsei kontrollivad sadamas autojuhtide kainust ja reisijate dokumente (2015-10-02 11:46:06)


Täna hommikul kontrollivad politseinikud Tallinna vanasadamas autojuhtide kainust ning laevalt saabujate dokumente. Sarnane kontroll ootab reisijaid ees ka Helsingis.

Põhja prefektuuri liiklusjärelevalvekeskuse juht Hannes Kullamäe sõnul on purjus autojuhid põhjustanud viimastel nädalatel mitu rasket liiklusõnnetust, mille tagajärjel on inimesed hukkunud ja viga saanud. Seetõttu on ka järelevalve tõhustamine hädavajalik.

"Kuna mõned laevad sõidavad terve öö ja inimestel on seal aega lõõgastumiseks, võib sellega kaasneda ka alkoholi tarvitamine. Seega tuleb veenduda, et autojuhid on sadamasse jõudes ikka liikluses osalemiseks valmis. Kuna joobes juhid on probleem nii siin- kui ka sealpool lahte, teevad meie Soome kolleegid samasuguse reidi ka Helsingi sadamas," ütles Kullamäe, lisades, et mitmekümnele pealinna politseinikule on Tallinna sadamas abiks ka mitu naaberriigi kolleegi.

Lisaks jälgivad korrakaitsjad, kas laevalt saabujate dokumendid on õiged ning et riiki ei siseneks inimesed, kellel ei ole selleks õiguslikku alust. Pagas tuleb ette näidata neil, kelle suhtes tekib kahtlus keelatud või varastatud esemete omamises.

Põhja prefektuur korraldab taolisi reide sadamas regulaarselt. Eelmisel nädalal peetud kolmepäevase operatsiooni tulemusel pidasid politseinikud koostöös Maksu- ja Tolliameti ning Soome ja Läti piirivalvuritega kinni kolm seadusliku aluseta riigis viibinud ning kaks tagaotsitavat inimest ning mitu liiklusseadust eiranud juhti.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.