Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Nädalavahetusel on rahvusvahelised linnuvaatluspäevad (2015-09-30 07:05:13)

3.–4. oktoobril toimuvad traditsioonilised rahvusvahelised linnuvaatluspäevad EuroBirdwatch 2015. Sellega pööratakse tähelepanu lindude sügisrändele ja meid ümbritsevale linnurikkusele. Osalemiseks tuleb neil päevil vaid lindude tegutsemist jälgida. Seda võib teha nii koduaias kui ka pikemal linnuretkel. Mitmel pool Eestis saab osaleda ka juhendajaga linnuvaatlusel, õppida rändavaid röövlinde pildistama ning tutvuda lindude rõngastamisega. Vaatluspäevadel osalejatel palume nähtud liigid ja lindude ligikaudse arvu kirja panna ning võimalusel edastada andmed kiirkokkuvõtete tegemiseks juba 4. oktoobril hiljemalt kell 15, kasutades EOÜ kodulehel www.eoy.ee olevat ankeeti. Kes selleks ajaks ei jõua, neilt ootame andmeid 8. oktoobriks, siis võib neid saata ka postiga aadressil Veski 4, 51005 Tartu.

Vaatluspäevade kiirtulemused avaldatakse pressiteatena 4. oktoobril hiljemalt kell 19, lõplikud tulemused oktoobri kolmandal nädalal.

Rahvusvahelised linnuvaatluspäevad toimuvad sel aastal 22. korda. Seda korraldab ülemaailmne linnukaitseühendus BirdLife International, Eestis koordineerib tegevust Eesti Ornitoloogiaühing.


Allikas: Eesti Ornitoloogiaühingu pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.