Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-29 16:01:56)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 124 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 74 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 1 ja vargusi 63 (eluruumidest 9 ja sõidukitest 6).

Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi registreeriti 4 ning inimvigastustega liiklusõnnetusi 1, milles sai vigastada 1 inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 26. Väärtegusid registreeriti 334.

Piiril väljastati 3 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 3 inimest. Registreeriti 6 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

28. septembril teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval asuva maja korteris lõi 45-aastane mees 54-aastast naist.

Vargused

28. septembril teatati, et Lasnamäel Vana-Kuuli tänaval seisnud autost varastati tööriistu ja fotoaparaat. Kahju on 2400 eurot.

28. septembril teatati, et Kristiines Tulika tänaval seisnud autost varastati akutrell, ketaslõikur ja tolmuimeja. Kahju on 1500 eurot.

28. septembril teatati, et Mustamäel Kadaka puiesteel asuvalt territooriumilt on varastaud kolm akutrelli ja muid tööriistu. Kahju on 4000 eurot.

Harjumaa

Vargused

28. septembril teatati, et Kehra linnas Kose maanteel asuvast majast varastati seif koos sularahaga. Kahju on 1600 eurot.

28. septembril teatati, et Rae vallas Killustiku teel asuvalt territooriumilt on varastatud rehve ja tööriistu. Kahju on 4400 eurot.

28. septembril teatati, et Harku vallas Romantiku teel asuvalt territooriumilt varastati metallist korsten. Kahju on 2600 eurot.

28. septembril teatati, et Maardu linnas Äiatari teel asuvast majast varastati sülearvuti. Kahju on 300 eurot.

Juhtum piiril

28. septembril koostati piiril sisenemiskeeld Aserbaidžaani Vabariigi kodanikule, kes ületas viisaga lubatud viibimisaega ja oli Schengeni alal seadusliku aluseta 13 kalendripäeva, millest ühe päeva Eestis. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

27. septembril avastati, et Tabivere vallas Kaiavere külas on sisse tungitud talumajja ja garaaži ning varastatud digiboks koos puldiga, kompressor, muruniiduk Partner, elektrihöövel, elektrikeevitus ja muid esemeid. Kahju on umbes 1600 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 26. septembril ründasid Jõgeva vallas Siimusti aleviku parklas kaks meest tuttavat 21-aastast meest põhjustades talle füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Tartumaa

Vargused

27. septembril teatati, et Tartus Tiigi tänava meelelahutusasutuses varastati 19-aastasele naisele kuuluv mobiiltelefon iPhone. Kahju on 550 eurot.

Politseile teatati, et 26. septembril varastati Tartus Vallikraavi tänava meelelahutusasutuses 23-aastasele naisele kuuluv mobiiltelefon iPhone. Kahju on 839 eurot.

Juhtum piiril

28.septembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale kontrolli sõiduauto Volkswagen, mida juhtis 49-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõiduki kontrollimisel avastati selle kindalaekast kiirusemõõteseadet avastav või selle tööd häirida võimaldav seade ning tsiviilkäibes keelatud elektrisokirelv. Keelatud esemed võeti mehelt ära ning ta lahkus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Vargused

27. septembril kella 2 paiku varastati Tapal Üleviste tänava baaris mobiiltelefon. Kahju on 367 eurot.

28. septembril teatati politseile, et Väike-Maarja alevikus varastati garaažist akulaadija, seitse sõiduauto rehvi ja kuus velge. Kahju on 530 eurot.

28. septembril teatati politseile, et Vinni alevikus varastati spordikompleksist kaks kuldsõrmust. Kahju on 244 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

27. septembril kella 20 paiku löödi Sillamäel Ranna tänava korteris 26-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 32-aastase mehe.

28. septembril kella 22 paiku tõmmati Lüganuse valla majas voodi pealt põrandale 44-aastane naine. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 48-aastase mehe.

Vargus

28. septembril teatati politseile, et Narvas Allika tänava majast varastati tööriistu. Kahju on 2060 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

29. septembril kella 00.30 paiku löödi Haapsalus Põllu tänaval asuvas korteris tekkinud tüli käigus 17-aastast noormeest.

Pärnumaa

Vargused

27. septembri hilisõhtul varastati Pärnus Savi tänaval lukustatud territooriumilt pruunikaspunast värvi sõiduauto Fiat Multipla, reg.märk 690BCS, millega sõideti territooriumilt välja, lõhkudes lukustatud väravad. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

Ööl vastu 28. septembrit varastati Pärnus Hiie tänaval vaba ligipääsuga hoovist musta värvi sõiduauto Mercedes Benz, reg.märk 850BJV. Kahju on 30 000 eurot.

Ööl vastu 28. septembrit varastati Pärnus Auli tänaval avatud ligipääsuga parkimisalalt valget värvi sõiduauto Mercedes Benz, reg.märk 500BLP. Kahju on 60 000 eurot. Autovarguste takistamiseks soovitame lisaks auto lukustamisele kasutada ka muid füüsilisi takistusi, näiteks rooli või käigukangi täiendavat lukustamist.

27. septembri hilisõhtul murti Sauga vallas Eametsa külas sisse kuuri ning varastati muruniiduk Stiga, mootorsaag Partner, elektriline saag Metabo , kaks prožektorit ja erinevaid tööriistu. Varastatu loetelu on täpsustamisel ja esialgse hinnangu kohaselt on kahju 6000 eurot.

Raplamaa

Asja omavoliline kasutamine

Ajavahemikul 26.-27. september võeti Raplas Metsapargi tänavalt omavoliliselt kasutada mopeed Yamaha koos motokiivriga. Mopeed leiti 27. septembril Raplas Kastani tänavalt.

Saaremaa

Vargus

27. septembri pärastlõunal varastati Kuressaares Pikal tänaval asuvast korterist sülearvuti Lenovo, mobiiltelefon Nokia ja sularaha. Kahju on 322 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 29.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.