Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-23 14:57:54)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 87 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (3 eluruumidest, 4 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 4 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 330 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja 2 isikut. Registreeriti 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

22. septembril teatati, et Amburi tänava korteris rünnati peretüli käigus 76-aastast meest.

22. septembril teatati, et Tartu maanteel tekkis tuttavate vahel konflikt, mille tagajärjel löödi 26-aastast naist. Lööja on politseile teada.

22. septembril teatati, et Kihnu tänava korteris tungiti peretüli käigus kallale 37-aastasele mehele.

22. septembril teatati, et Lastekodu tänava korteris kasutati füüsilist vägivalda 45-aastase naise peal. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 49-aastase mehe.

Vargused

22. septembril teatati, et Kivila tänaval pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 10863 eurot.

22. septembril teatati, et Komeedi tänava pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. septembril teatati, et Maardu linnas Ringi tänava korteris löödi peretüli käigus 30-aastast naist.

Vargused

22. septembril teatati, et Kose vallas Kolu külas murti sisse ehitussoojakusse ja varastati elektrigeneraator ning saag. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

22. septembril teatati, et Keila linnas Vasara tänava trepikojas varastati jalgratas. Kahju on 340 eurot.

22. septembril teatati, et Saku alevikus Pargi tänava garaažist varastati ATV-d ja talverehvide komplektid. Kahju on 3800 eurot.

Juhtum piiril

22. septembril Helsingist Tallinna Vanasadamasse saabunud reisilaeva sõidukite profileerimise käigus kontrollis Tallinna kordoni toimkond Soome Vabariigi registreerimisnumbritega sõiduautot BMW X3, mida juhtis 1982. aastal sündinud Kameruni Vabariigi kodanik. Naine esitas kontrolliks passi, mis kehtis kuni 02.08.2015 ja kehtiva juhiloa. Kaasreisijateks olid isiku lapsed: 2011. aastal sündinud poiss ja 2013. aastal sündinud tüdruk. Soome piirivalveametnike kaudu tehti päring Soome, mille vastusest selgus, et naisel ja tema lastel on Soomes elamisloa taotluse pikendamine menetluses. Isikud viibisid Eestis seadusliku aluseta. Naisele määrati kiirmenetluse otsusega rahatrahv summas 60 eurot ja vabatahtliku lahkumise tähtajaga ettekirjutus. Peale menetlustoiminguid jätkasid isikud teekonda.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes

22. septembril pidasid politseinikud Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel kinni sõiduauto Volkswageni, mille tagaistmel istunud lapsed olid nõuetekohaselt turvavööga kinnitamata. Politsei asus rikkumist menetlema, mille peale muutus juhi kõrval istunud 44-aastane naine agressiivseks, ei allunud politseinike korraldustele ning kasutas naispolitseiniku suhtes füüsilist vägivalda. Politsei toimetas naise Jõgeva politseijaoskonda.

Põlvamaa

Ähvardamine

Politseile laekus teade, et 17. septembril ähvardas Kanepi vallas Põlgaste külas tuttav mees 27-aastast meest füüsilise vägivallaga.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. septembril teatati, et Ülenurme vallas Reola külas ründas 59-aastane joobes mees oma 48-aastast abikaasat. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis, ründaja on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargus

Politseile laekus teade, et 13. septembri hommikul varastati Tartu-Elva liinil liikuvas bussis 25-aastasele mehele kuuluv mobiiltelefon LG. Kahju on 206 eurot.

Viljandimaa

Vargus

21. septembril teatati, et Viljandis Raudtee tänaval tungiti garaaži ning varastati traatkeevitus koos gaasiballooniga. Kahju on umbes 250 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. septembril teatati, et Antsla vallas Roosiku külas lõi joobes 52-aastane mees oma 49-aastas t abikaasat. Kannatanu meedikute abi ei soovinud.

Juhtumid piiril

23. septembri õhtul teatati Mustvee kordoni piirivalvuritele, et Peipsi järvel on paadiga kolm isikut, kellega ei õnnestu ühendust saada. Piirivalvurid tuvastasid aluse asukoha ning aitasid selle kaldale. Tuvastati, et paati juhtinud 24-aastane mees oli tarvitanud alkoholi ning tema suhtes alustati väärteomenetlus. Keegi paadis viibinud isikutest meedikute abi ei vajanud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal ei ole olulisi teateid registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

20. septembril kell 14.10 löödi Jõhvis Narva maanteel 49-aastast meest.

22. septembril kella 16.30 paiku löödi Narvas Tallinna maanteel 65-aastast meest.

Vargused

22. septembril varastati Narvas Mätta tänavale pargitud ratashaagis registreerimismärgiga CSW98YT. Kahju on 1000 eurot.

22. septembril teatati politseile, et Vihula vallas Võsul Lootuse tänava suvilasse ja varastati televiisor. Kahju on 550 eurot.

22. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järve tungiti akna kaudu sisse Keskallee parklasse pargitud sõidukisse ja varastati erinevad tööriistad. Kahju on 1470 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 23.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.