Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-22 17:47:33)

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 104 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ning 57 varavastast kuritegu, nende seas 1 röövimine ja 44 vargust (4 eluruumidest, 4 sõidukitest). Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 399 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti euro võltsimisega seotud kuritegusid 4. Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu ja registreeriti 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine (peeti kinni 6 isikut).

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

21. septembril teatati, et Tatari tänaval tungiti kallale 29-aastasele mehele ja lõhuti ära tema mobiiltelefon ning prillid.

21. septembril teatati, et Paasiku tänava kaupluses löödi 27-aastast meest.

21. septembril teatati, et Vabaduse väljakul löödi 19-aastast naist. Lööja on politseile teada.

21. septembril teatati, et Juhkentali tänava korteris löödi peretüli käigus 30-aastast naist.

21. septembril teatati, et Väike-Karja tänava restoranis kasutati füüsilist vägivalda 45-aastase naise puhul. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 41-aastase mehe.

Vargus

21. septembril teatati, et Mustamäe teel pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati automakk ja autotrenn. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. septembril teatati, et Maardu linnas Altmetsa tee tekkis tuttavate vahel füüsiline konflikt, mille tagajärjel löödi 47-aastast meest.

Vargused

21. septembril teatati, et Keila linnas Tallinna maantee kauplusesse unustati rahakott, millest oli hiljem kadunud sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 420 eurot.

21. septembril teatati, et Tabasalu alevikus Pääsukese tänava eramust varastati avaldajalt sularaha. Kahju on 300 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

20. septembril teatati politseile, et Põlvas Kesk tänava õppeasutuse ees lõi 14-aastane poiss 11-aastast tüdrukut põhjustades talle füüsilist valu.

Ähvardamine

20. septembril teatati, et Räpinas Võhandu tänava kortermajas ähvardasidkaks meest, kellest üks on kannatanu tuttav, 58-aastast meest vägivallaga.

Tartumaa

Vargus

21. septembril teatati, et Nõo vallas Nõo alevikus tungiti akna kaudu eramussening varastati fotoalbumeid, riideesemeid ja muid asju. Varastatud esemed ja kahju on täpsustamisel.

Valgamaa

Vargus

21. septembril teatati, et Valgas J. Kuperjanovi tänaval siseneti lukustumata sõidukisse ja varastati sealt GPS-seade Garmin koos autolaadijaga, DVD-plaadid, kalastustarvikute kast ja raadioga kõrvaklapid. Kahju on 320 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

20. septembril kella 13.30 paiku peksti Narvas Partisani tänava mänguplatsil 17-aastast noormeest.

21. septembril kella 00.30 paiku löödi Kohtla-Järvel Järveküla tee majas kiviga 24-aastast noormeest. Politseile on võimalik lööja teada.

21. septembril kella 17 paiku peksti Narvas Tallinna maantee korteris 54-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

Vargus

21. septembril teatati politseile, et Narvas Tormi tänava suvilast varastati tööriistu. Kahju on 705 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

20. septembril varastati Paides Pikal tänaval lukustamata korterist iPhone. Kahju on 799 eurot.

Võltsitud maksevahendi kasutamine

20. septembril kella 11.30 paiku ulatati Paides Suur-Aia tänaval asuvas kaupluses müüjale 50-eurone rahatäht, mille kontrollimisel ei lugenud aparaat seda õigeks. Ostu sooritada soovinud mees põgenes kauplusest.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

21.septembril kella 12 ja 14.30 vahel toimunud omavahelise tüli käigus löödi Audru vallas Audru alevikus asuvas eramus 29-aastast naist. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

21.septembril kella 21 paiku löödi Kaiu vallas Kaiu alevikus 24-aastast meest. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Kehaline väärkohtlemine

20. septembril kella 23.30 paiku löödi Märjamaa vallas Orgita külas 36-aastast naist. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 47-aastase mehe.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 22.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.