Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-18 14:17:38)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra rasket rikkumist ja 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 5 röövimist ja 32 vargust (6 eluruumidest, 1 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 13 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 320. Piirilt väljastati 10 sisenemiskeeld ja registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

17. septembril teatati, et Lõime tänava korteris tekitati peretüli käigus füüsilist valu 19-aastasele naisele. Kahtlustatav on 18-aastane mees.

17. septembril teatati, et Kaluri tänava kortermaja trepikojas tungiti peretüli käigus kallale 48-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 44-aastase mehe.

17. septembril teatati, et Vana-Kalamaja tänaval löödi peretüli käigus 53-aastast naist.

Röövimine

17. septembril teatati, et Linnamäe teel tungiti avaldajale kallale ja võeti ära tema mobiiltelefon. Rööviga tekitatud materiaalne kahju on 700 eurot.

Vargused

18. septembril teatati, et Uus-Tatari tänava korterist varastati mobiiltelefonid, sülearvuti ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 1042 eurot.

18. septembril teatati, et Liivalaia tänava ettevõttesse murti sisse ja varastati seif sularahaga. Vargusega tekitatud kahju on 1380 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. septembril teatati, et Maardu linnas Kroodi tänaval löödi 59-aastast meest.

Vargus

17. septembril teatati, et Saue vallas Laagri alevikus Kuuse tänava garaažiboksist varastati elektritööriistu ja alkoholi. Vargusega tekitatud kahju on 268 eurot.

Juhtumid piiril

17.septembril saabusid Tallinna piiripunkti lennuga Moskvast kaks Venemaa Föderatsiooni kodanikku: 1981. aastal ja 1983. aastal sündinud mehed. Kavandatava viibimise eesmärgi ja tingimuste kohta esitatud põhjendused ei olnud usaldusväärsed. Samuti puudus isikutel majutusasutuse broneering ja tagasilennu piletid. Meestele koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud, viisasid kehtetuks ei tunnistatud. Isikud lahkusid samal õhtul lennuga Istanbuli.

17.septembril saabusid Tallinna piiripunkti lennuga Moskvast kuus Ukraina kodanikku: 1988. aastal, 1989. aastal ja 1980. aastal sündinud naised ning 1984. aastal, 1977. aastal ja 1986. aastal sündinud mehed. Isikute kavandatava viibimise eesmärgi ja tingimuste kohta esitatud põhjendused ei olnud usaldusväärsed. Isikute piiratud territoriaalse kehtivusega viisade alusel oli neil lubatud viibida ainult Eestis ja Lätis, kuid selgus, et isikute reisi sihtkohaks oli Saksamaa Liitvabariik. Isikutele koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud ning viisad tunnistati kehtetuks. Nad lahkusid Eestist samal õhtul lennuga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

17. septembril teatati, et Kanepi vallas Karste külas tungiti akna kaudu elumajja, kust varastati televiisor LG ja kõrvalhoonesse, kust varastati murutraktor Stiga. Kahju on 3250 eurot.

Tartumaa

Vargused

17. septembril teatati, et Haaslava vallas Roiu alevikus tungiti akna kaudu tanklasse ja varastati alkoholi ning sigarette ja sealsest seifist sularaha. Varastatud kaup ja täpne kahju on täpsustamisel.

14. septembril avastati, et Võnnu vallas Lääniste külas murti sisse lukustatud garaaži ja varastati murutraktor, saag Husqvarna, murutrimmer ja elektritrell. Kahju on täpsustamisel.

Politseile teatati, et 16. septembril varastati Tartus Võru tänava kaupluses 40-aastasele mehele kuuluv mobiiltelefon Samsung. Kahju on 406 eurot.

Juhtumid piiril

17. septembril märkasid Värska piirivalvurid Värska vallas kahe isiku liikumist piirialal. Piirivalvurid alustasid maa-ala läbikammimist ning leidsid peagi metsast kaks meest, kes end sinna peitnud olid ja kes toimetati menetlustoiminguteks Värska teenistusse. Teenistuskoera abiga leidsid piirivalvurid peagi ka kolm kilesse pakitud kasti arvatavalt salasigarettidega. Juhtumiga tegeleb edasi Maksu- ja Tolliamet.

17. septembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 38-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et mees on Schengeni territooriumil viibinud seadusliku aluseta ühe kalendripäeva. Mehele määrati rahatrahv ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargus

17. septembril teatati politseile, et Narvas Põhja tänava suvilast varastati saag, lihvimismasin, perforaator ja muid asju. Kahju on 1476 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

Ajavahemikul 14.-16. september murti Ridala vallas Uuemõisa alevikus Haudejaama teel sisse korterisse ning varastati teler Funay ja DVD-mängija. Ukse lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Abi osutamine merel

17. septembril kell 17.53 sai häirekeskus kõne, millega anti teada, et Rohuküla sadamast umbes 1,5 km kaugusel Hobulaiu suunal vajatakse abi kaldale jõudmiseks, sest sõukruvi läks katki. Paadi pardal oli kaks inimest, nende elud ohus ei olnud. Haapsalu politseijaoskonna merepäästetoimkond läks appi ning pukseeris abivajaja Haapsalu sadamasse, kus silduti kell 19.35.

Raplamaa

Vargus

Ööl vastu 17. septembrit varastati Kohila vallas Aespa alevikus Õie teele pargitud sõiduautolt neli velge koos rehvidega ning kahjustati auto mõlemat külge ja esikapotti. Kahju on 4400 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 19.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.