Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeval toimub järjekordne Kesklinna Sügislaat (2015-09-18 07:59:13)


Eeloleval laupäeval, 19. septembril kell 10-15 toimub Tornide väljakul traditsiooniline Kesklinna Sügislaat. Sellega koos tähistab Kesklinna Valitsus ka oma sünnipäeva.

Sügislaadal pakutakse kohalikku talukaupa, sügissaadusi, käsitöömeistrite toodangut, antiiki ning toimuvad mitmed esitlused ja degustatsioonid. Esinevad ansambel Kõrsikud, Audru Jõelaevanduse Punt, viiuliansambel Võlukeeled, meesansambel Vanaisad ning naisansambel Miraaž. Esinevad Minimuusikal laulustuudio lapsed ja Dancelife tantsutüdrukud.

Alates kell 11 on Tornide väljakul tervisetelk, kus mõõdetakse vererõhku, kolesterooli taset veres, keha rasvaprotsenti ja kehamassiindeksit. Kõik kehanäitajate mõõtmised on tasuta.

Lastele on kogu päev avatud batuut, joonistatakse näomaalinguid ning saab sõita poniga. Lisaks lõbustavad lapsi klounid. Avatud on Kanutiaia Noortemaja telk, kus saab värvida ja joonistada ning proovida ehete valmistamist ja puutööd. Toimub õnneloos, mille auhinnad on välja pannud KalevSpa, Koduextra ning Raua saun.

Sügislaat ja atraktsioonid lastele on tasuta.

„Tallinna linnaosad oma piirides moodustati 1. septembril 1993 ning nii on Sügislaada ajal tavaks saanud ka Kesklinna valitsuse sünnipäeva pidamine. Ühtegi sünnipäeva ei peeta ju ilma tordita ning meiegi pakume laadale tulijatele sünnipäeva puhul torti,“ lisas linnaosa vanem Alar Nääme.

Kesklinna sügislaat toimub tänavu neljandat aastat.

Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.