Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-11 14:40:00)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 99 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raskete tervisekahjustuste tekitamine ja 42 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 30 (eluruumidest 4 ja sõidukitest 3). Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 9. Väärtegusid registreeriti 394.

Piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi registreeriti 1.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. septembril teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval tekitati füüsilist valu 67-aastasele mehele.

10. septembril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval tekitas 52-aastane mees füüsilist valu 58-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

10. septembril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel tekitati kehavigastus 47-aastasele mehele.

10. septembril teatati, et Lasnamäel Meeliku tänaval asuva maja korteris lõi 42-aastane mees 37-aastast naist.

10. septembril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval lõi 30-aastane mees 40-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

10. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Heina tänaval seisnud autost varastati kaks sülearvutit ja seljakott koos isiklike asjadega. Kahju on 1800 eurot.

10. septembril teatati, et Kesklinnas Lootsi tänaval asuvast toitlustusasutusest varastati kaks kohvimasinat ja kassaaparaat. Kahju on vähemalt 1000 eurot.

10. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Volta tänaval asuvast majast on varastatud sigarette ja maiustusi. Kahju on 19 000 eurot.

Harjumaa

Vargused

10. septembril teatati, et Rae vallas Soodevahe külas asuvalt ehitusobjektilt varastati ehitusmaterjale. Kahju on 250 eurot.

10. septembril teatati, et Harku vallas Järvekalda teel seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1500 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

10. septembril teatati, et Maardu linnas Altmetsa teel asuvas majas lõi 56-aastane mees 50-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

10. septembril avastati, et Põlva vallas Adiste külas on sisse murtud kõrvalhoonesse ja varastatud metsaveo ATV järelhaagis. Kahju on 1200 eurot.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

9. septembril teatati, et Tartus Staadioni tänaval hoovis lõi tuttav mees 58-aastast meest. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Kehaline väärkohtlemine

8. septembril teatati, et Tartus Kalmistu tänaval ründas 53-aastane naine oma 79-aastast ema. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Viljandimaa

Vargus

10. septembril teatati, et Suure-Jaani vallas Kärevere külas on metsast varastatud umbes 100 palki. Kahju on 2000 eurot.

Võrumaa

Vargus

10. septembril teatati, et Haanja vallas Ruusmäe külas murti sisse kõrvalhoonesse ja varastati ATV, murutrimmer, kaks mootorsaagi ja võrega kiiver. Kahju on täpsustamisel.

Süüteokatse

9. septembril avastati, et Võrus on aiavõrgu lõhkumise teel tungitud Tallinna maantee autokaupluse müügiplatsile ning kahjustatud seal seisnud sõidukit Subaru, millelt eemaldati plastikust detaile ja võeti lahti süüteluku tagumine klemmplaat. Kuna sõidukil oli aku tühi, siis seda käivitada ei õnnestunud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

Ajavahemikul 9.-10. september murti Narvas Aeru tänaval sisse kuuri ning varastati kaks lihvimismasinat, keevitusagregaat ja tööriistu. Avaldaja esialgse hinnangu kohaselt on kahju umbes 3000 eurot.

Juhtum piiril

10. septembril kell 14 kontrolliti Narva piiripunktis Eestisse sisenemisel sõiduautot Mercedes-Benz ning kontrollimise käigus tuvastati, et auto tehasetähist on muudetud. Koostati vallasasja hoiulevõtmise protokoll ning sõiduk suunati ekspertiisi. Juhil, 1974. aastal sündinud mehel, lubati jalgsi lahkuda.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

Ööl vastu 10. septembrit varastati Kullamaa vallas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maanteel teetööde ajaks paigutatud kolme valgusfoori akud. Kahju on 300 eurot.

Saaremaa

Avaliku korra raske rikkumine

5. septembril kella 5 paiku löödi Kuressaares Tallinna tänaval 37-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.