Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linn ootab kõiki 16. septembril tervisepäevale (2015-09-09 00:08:54)

16. septembril kell 16 algab Kü üni tänava pargis Tartu linna tervisepäev, kus huvilised saavad osaleda 6- või 10-kilomeetrisel tervisekõnnil, mängida
discgolf'i, sõita segway'ga, kontrollida tervist, õppida esmaabi andmist ning saada spetsialistidelt nõuandeid tervise ja tervisekäitumise kohta.

"Tartu linna tervisepäev toimub juba 11. korda ja loodame selgi korral rohket osavõttu. Tervisekõnniks saab kohapeal isikut tõendava dokumendi alusel ILUUM-telgist tasuta rentida käimiskeppe. Kõigi tervisekõnnile registreerunud osalejate vahel loositakse välja tervislikke auhindu," rääkis tervisepäeva korraldaja Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.
Tervisepäeval osalemine on tasuta ja seal ei võistelda.

Tervisekõnnil osalejail on soovitav eelnevalt registreerida
SIIN või tel 7361 322 või meiliaadressil tho@raad.tartu.ee. Registreerumisel teatada: nimi, vanus, kontakt (tel, meiliaadress) ja distants.

Tervisepäeva paremaks korraldamiseks soovitab Sirje Kree võimalusel end eelnevalt registreerida, kuigi seda saab teha ka kohapeal. "Väga ootame, et asutused tulevad tervisekõnnile oma meeskondadega. Neile on kavas veel täiendavad üllatused. Meeskonnaks loeme gruppi alates viiest inimesest. Varasematel aastatel on tervisekõnnil osalenud umbes 500 inimest. Loodame, et sel aastal on tervisest hoolivaid inimesi veelgi rohkem," rääkis Sirje Kree.

Tervisepäeva kava:
15:30-16:00 Tervisekõnnile registreerimine ja kõndimiskeppide rent
16:00 Tervisepäeva avamine -Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree
16:15 Ühisvõimlemine
16:20 Start 10 km tervisekõnnile
16:35 Ühisvõimlemine
16:40 Start 6 km tervisekõnnile
16:45 - 18:15 Esinejad
18:15 - 18:45 Tervisepäeva ja kampaania "Jalgsi tervise nimel 2015" lõpetamine - Tartu linnapea Urmas Klaas

Esinevad tantsustuudio Tokra ning Ülo Saaremõts ja sõbrad, ühisvõimlemist juhendab Valli Kisand. Päeva juhib Sven Sumberg.

Kell 16-18 õpetavad Küüni tn pargis esmaabi, kontrollivad tervist ja nõustavad Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakond, SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Spordimeditsiini ja taastusravi kliinik; tervisetooteid ja teenuseid tutvustavad Salutaris OÜ, Oriflame Eesti OÜ, Ruuni Pizza pannkoogikohvik, Tervislik elu OÜ, Kriya OÜ, Triinu Toidumaailm OÜ; DG Evolution OÜ tutvustab
discgolf'i algtõdesid; Tartu Seikluspark OÜ tutvustab segway'd ehk tasakaaluliikurit; Artic Sport Club on kohal sõudeergomeetriga ning klubi personaaltreener annab tervisespordialast nõu; Dada AD OÜ tutvustab kogu pere õuemänge.

Tervisepäeva korraldavad Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakond ning SA Tartu Ülikooli Kliinikumi spordimeditsiini ja taastusravi kliinik koostöös Eesti Spordiselts Kalev liikumissarjaga "Käime koos!".

Tervisekõnni rajad: 10 km ja 6 km

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.