Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Varjupaigataotlejate majutuskeskuse põlengu asjaolude selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust (2015-09-03 14:13:31)

 
Piltidel on Vao külas varjupaigataotlejate majutuskeskuse põlenud välissein

Täna kella 4.30 ajal teatati häirekeskusele, et Väike-Maarja vallas Vao külas põleb varjupaigataotlejate majutuskeskuse välissein. Päästjad kustutasid ligi kümnele ruutmeetrile levinud tule ning keegi juhtunu käigus vigastada ei saanud. Politsei ja prokuratuur alustasid põlengu asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust.

Päästjate saabudes tuli maja otseseina fassaadi alt suitsu ning inimesed olid majast välja juhatatud. Tulele pandi piir kümnekonna minutiga, kuid tulekollete otsimiseks ja kustutamiseks pidid päästjad avama maja otsaseina fassaadi. Siseruumides suitsu või tulekoldeid ei olnud. Kustutustööd lõpetati veidi enne kella kuut.

Rakvere politseijaoskonna juht Indrek Link ütles, et kuigi keegi juhtunu käigus vigastada ei saanud, on tegemist äärmiselt tõsise vahejuhtumiga. "Majas oli põlengu tekkimise ajal üle poolesaja inimese, kellest 13 on lapsed. Seega võinuks juhtumi tagajärjed olla väga rängad."

Vanemprokurör Sirje Merilo sõnul on juhtunu uurimiseks alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku § 404 alusel, mis käsitleb süütamist. Juhtunu asjaolusid uurivad Ida prefektuuri kriminaalpolitseinikud ja uurimist juhib Viru ringkonnaprokuratuur.

Praegu tegeleb politsei juhtunu kohta info kogumisega. Kõigil, kellel on juhtunu kohta informatsioon, palutakse ühendust võtta politsei telefonil 322 2674 või 5196 4661.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.