Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIA võõrustab Tartus Balti ja Poola makseagentuure (2015-09-03 13:31:24)


2.-4. septembrini leiab esmakordselt Tartus aset Balti ja Poola makseagentuuride konverents.


"Balti ja Poola makseagentuuride koostöö sai alguse meie naaberriigi Läti initsiatiivil juba aastal 2003," rääkis konverentsi üks korraldaja PRIA peadirektori asetäitja Kertti-Airin Pärli. Regulaarselt vähemalt kord aastas toimuva konverentsi eesmärk on eelkõige kogemuste vahetamine ning hea koostöövõrgustiku loomine ja hoidmine. "Eriti oluline on meie jaoks praegu, Euroopa Liidu uue programmperioodi alguses, näha ja koguda ideid, kuidas naaberriigid on ühe või teise kitsaskoha lahendanud." Käesoleval aastal saavad konverentsist osa ka kolleegid Taani makseagentuurist, kes annavad samuti ülevaate enda kogemusest IT süsteemide arendamisel.

Seekordsel konverentsil keskendutaksegi eelkõige Euroopa Liidu uue programmperioodi alguses saadud kogemustele. Põhiteemadena räägitakse uute toetusmeetmete rakendamiseks vajalike IT süsteemide arendamisest, investeeringutoetuste ja pindala- ning loomatoetuste muudatustest ning kontrollidest uuel perioodil, samuti sellest, kuidas erinevad riigid on lahendanud finants- ja statistliste aruannete automatiseerimise ning andmete säilitamise.

PRIA on külalistele esinema kutsunud ka riigi infosüsteemi arhitekti Andres Kütt'i ning Eesti kogemustest kaugseire valdkonnas räägib Kaupo Voormansik Tartu Observatooriumist.

Viimati toimus konverents Eestis viis aastat tagasi Värskas.

Allikas: PRIA 03.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.