Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti pühadeaegsed sündmused (2015-08-22 04:29:42)

19.- 20. augustini registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 34 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 19 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 19 (eluruumidest 1 ja sõidukitest 5). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 30, narkojoobes sõidukijuhte 3. Väärtegusid registreeriti 502.

Piiril väljastati 5 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 2 inimest, Schengeni viisaeeskirja rikkumisi registreeriti 2 ning piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi 1. Varjupaigataotlusi esitati 1.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Ristiku tänaval asuva maja korteris tekitas 41-aastane mees füüsilist valu 40-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

20. augustil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuva maja korteris tekitas 55-aastane mees füüsilist valu 52-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

20. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Põhja puiesteel tekitati füüsilist valu 31-aastasele mehele.

20. augustil teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval tekitati kehavigastusi 25-aastasele mehele.

20. augustil teatati, et Lasnamäel Vormsi tänaval löödi 54-aastast meest.

Vargused

20. augustil teatati, et Lasnamäel Virbi tänaval asuva maja korterist varastati sülearvuti ja mobiiltelefon. Kahju on 1000 eurot.

20. augustil teatati, et Mustamäel A. H. Tammsaare teel seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 3000 eurot.

20. augustil teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel seisnud autolt varastati valuveljed. Kahju on 4800 eurot.

20. augustil teatati, et Kesklinnas Ahtri tänaval asuvast majast varastati sülearvuti ja mobiiltelefon. Kahju on 1500 eurot.

Harjumaa

Vargus

20. augustil teatati, et Kiili vallas Kiili alevis seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 3000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

16. augustil teatati, et Põltsamaal varastati 45-aastaselt mehelt pintsak, mille taskus oli mobiiltelefon ning rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Kahju on 210 eurot.

Tartumaa

Röövimine

19. augusti varahommikul teatati politseile, et Tartus Paju tänaval on kahe seltskonna vahel tekkinud tüli, mille käigus löödi 29-aastast ja 37-aastast meest. Samuti läks kähmluse käigus kaduma noorema kannatanu rahakott ühes 200 euroga. Politseipatrull tabas ühe väidetavatest lööjatest ning leidis tema kotist ka kägardatud kujul sularaha samas summas. Kiirabi andis kannatanutele esmaabi. 22-aastane mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargus

18. augustil teatati, et Tartus Taara puiesteel tungiti sisse garaažiboksi ja varastati muruniiduk Makita ja murutrimmer Stihl. Kahju on 470 eurot.

Valgamaa

Vargused

18. augustil teatati, et Valgas Jaama tänaval tungiti garaaž-töökotta ning varastati Husqvarna rööplõikaja ja Husqvarna mootorsaag. Kahju on 1700 eurot.

18. augustil varastati Valgas Jaama puiestee ja E. Enno tänava vahelises pargis jalgratas Scott. Kahju on 300 eurot.

Ähvardamine

17. augustil teatati, et Valgas ähvardas tuttav 25-aastane mees 20-aastast naist vägivallaga.

Võrumaa

Vargus

17. augustil teatati, et Võru vallas Umbsaare külas varastati viadukti alt kaks tellingut. Kahju on 1800 eurot.

Juhtum piiril

18. augustil saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale veok, mida juhtis 61-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel selgus, et mehe isikutunnistus oli ajaliselt kehtetu. Piirivalvurid võtsid dokumenti kontrollimiseks ning väljastasid sellekohase tõendi. Veokijuhil koos veokiga lubati piiriületus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. augustil kella 19.20 paiku löödi Kohtla-Järvel Järveküla tee korteris 36-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 43-aastase mehe.

Vargused

18. augustil teatati politseile, et ajavahemikul 13.15-13.35 varastati Narvas bussis nr 8 arvuti Acer ja mobiiltelefon. Kahju on 889 eurot.

18. augustil teatati politseile, et Narva Uusküla tänavale pargitud sõiduautol lõhuti juhipoolse ukse lukk ja varastati muusikakõlar. Kahju on 335 eurot.

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus

18. augustil kella 13 paiku varastati Kehtna vallas Kaerepere alevikus talumajapidamisest raadio ja tööriistakast. Kahju on 270 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.