Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeerium alustab AS-s Vireen erikontrolli (2015-08-19 15:33:54)


Põllumajandusministeerium alustab erikontrolli riigile kuuluvas loomsete jäätmete käitlemisega tegelevas ettevõttes AS Vireen, et selgitada välja, kas ja kui palju on kasutatud sigade Aafrika katku tõttu hukatud sigade kahjutustamisel mobiilset seapõletit.

"Meieni on jõudnud kahtlus, et Tartumaal põleti kasutamise kuluaruannetel esitatud numbrid ei vasta tõele. AS Vireen poolt on esitatud arved 23 tonni sigade hävitamise kohta mobiilse seapõleti abil, kuid arvestades võimalikku tööaega ei ole see usutav. Kui põletit ei kasutatud, siis miks esitati Veterinaar- ja Toiduametile selle eest arve," rääkis maaeluminister Urmas Kruuse. "Erikontroll peab välja selgitama, kas ja kui palju on seapõletit tegelikult kasutatud."

Kruuse lisas, et kriiside lahendamine sõltub osapoolte vahelisest usaldusest ning koostööst ja seepärast peab erikontroll selgitama välja kõik mobiilse seapõleti kasutamisega seotud asjaolud.

AS Vireen on 100% riigile kuuluv loomsete jäätmete käitlemisega tegelev ettevõte, mille aktsiaid valitseb Põllumajandusministeerium.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 19.08.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.