Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-08-14 19:56:12)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 49 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 41 (eluruumist 2 ja sõidukitest 3). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 11 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 11 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 9, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 289.

Piiril registreeriti 6 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning 4 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist. Lisaks saadeti Eestist välja 1 inimene ning väljastati 1 sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. augustil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval asuva maja korteris lõi 32-aastane naine 27-aastast naist.

13. augustil teatati, et Mustamäel J. Sütiste teel asuvas majas lõi 21-aastane mees 46-aastast meest.

Vargused

13. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval asuva maja korterist varastati mobiiltelefon ja sülearvuti. Kahju on 1200 eurot.

13. augustil teatati, et Kesklinas Suur-Karja tänaval varastati käekott, milles oli kolm mobiiltelefoni ja isiklikke asju. Kahju on 1500 eurot.

13. augustil teatati, et Nõmmel Valdeku tänaval asuvalt territooriumilt varastati gaasiballoone. Kahju on 2600 eurot.

13. augustil teatati, et Kesklinnas Uuel tänaval asuva majutusasutuse numbritoast varastati kaks fotoaparaati ja isiklikke asju. Kahju on 1200 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. augustil teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus asuvas majas lõi 54-aastane mees 38-aastast naist.

Juhtumid piiril

13. augustil koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks kahele Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kes olid ületanud viisaga lubatud viibimisaega Schengeni alal. Mees ja naine lahkusid lennureisiga Moskvasse.

13. augustil koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks Usbekistani Vabariigi kodanikule, kes viibis Schengeni alal ilma seadusliku aluseta. Mehele koostati sissesõidukeeld ja määrati rahatrahv.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

13. augustil teatati, et umbes nädal aega tagasi varastati Tartus Tiigi tänaval kortermaja tagusest hoovist posti külge lukustatud jalgratas Trek. Kahju on 300 eurot.

13. augustil teatati, et augusti alguses varastati Tartus Oru tänava korterelamu lukustatud koridorist naiste jalgratas Panther koos lapsetooli kinnitusega. Kahju on 450 eurot.

Valgamaa

Vargus

13. augustil teatati, et Otepää vallas Pilkuse külas varastati alajaamast trafoõli. Kahju on täpsustamisel.

Juhtumid piiril

13. augustil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 60-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta veetnud 22 kalendripäeva ja neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Naisele määrati rahatrahv, talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

13. augustil teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänava garaažiboksist varastati trimmer, bensiinisaag, elektrigeneraator ja elektrikaabel. Kahju on 325 eurot.

13. augustil teatati politseile, et Tammikus Kastani tänava kontoriruumist varastati sularaha summas 10 eurot ja torulõikaja väärtusega 3000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Lääne prefektuuri tööpiirkonnas möödunud ööpäeval toime pandud kuritegude kohta teateid ei laekunud.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.