Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-08-13 18:20:13)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 115 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 56 varavastast kuritegu, millest 35 olid vargused (eluruumidest 4 ja sõidukitest 4). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga 6 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 7, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 197. Piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu, registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, mille käigus peeti kinni 1 inimene. Piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi oli 2.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

12. augustil teatati, et Lasnamäel Võru tänaval asuva maja korteris lõi 33-aastane mees 31-aastast meest.

12. augustil teatati, et Lasnamäel Hooldekodu teel asuva maja korteris tekitas 32-aastane mees kehavigastusi 61-aastasele naisele.

Vargus

12. augustil teatati, et Jõelähtme vallas Kaberneeme külas varastati mootorpaat koos mootori ja haagisega. Kahju on 18 000 eurot. Paat ja treiler leiti hiljem lähikonnast.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. augustil teatati, et Maardu linnas Kallasmaa tänaval asuva maja korteris tekitas 24-aastane mees kehavigastusi 25-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargus

12. augustil teatati, et Kernu vallas Hingu külas varastati kolm jalgratast. Kahju on 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

12. augustil teatati, et Valgjärve vallas Saverna külas on akna kaudu sisse tungitud sauna leiliruumi ja varastatud akutrell ja maanduskaabel. Kahju on 800 eurot.

Tartumaa

Vargus

12. augustil teatati, et viimaste päevade jooksul on Tartus Pika tänava üürikorterist varastatud 485 eurot sularaha.

Valgamaa

Ähvardamine

11. augustil teatati, et Valgas Vee tänava korteris ähvardas 27-aastane mees oma 65-aastast ema vägivallaga. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Kehaline väärkohtlemine

12. augustil teatati politseile, et Tõlliste vallas Laatre alevikus lõi 25-aastane mees oma 35-aastast abikaasat puuhaluga. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Viljandimaa

Vargus

12. augustil teatati, et Viljandis Turu tänaval varastati 81-aastaselt mehe taskust pruuni värvi rahakott, milles olid dokumendid ja enam kui 500 eurot sularaha. Kahju on täpsustamisel.

Arvutikelmus

11. augustil avastati, et möödunud päevade jooksul on Suure-Jaanis ja Viljandis 79-aastase naise deebetkaardiga tehtud tema teadmata tehinguid ning võetud pangaautomaadist sularaha. Kahju on 1239 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

10. augustil kella 1 paiku põles Vihula vallas Võhma külas kõrvalhoone. Esialgne kahju on 45 000 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. augustil kella 22.30 paiku löödi Narvas Kangelaste tänava korteris 34-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

Vargused

12. augustil teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval varastati motoroller. Kahju on 300 eurot.

12. augustil teatati politseile, et Narvas Daumani tänaval varastati sülearvuti. Kahju on 279 eurot.

12. augustil teatati politseile, et Narvas Daumani tänava keldriruumi murti sisse ja varastati jalgratas. Kahju on 300 eurot.

12. augustil teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänava korterist varastati tahvelarvuti, mobiiltelefon, alkohoolseid jookse ja muid asju. Kahju on 1477 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ajavahemikul 11.-12. august varastati Imavere vallas Taadikvere külas teehöövlilt kaks akut ja kütusepaagist umbes 200 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

10. augustil kella 00.20 paiku löödi Ridala vallas Valgevälja külas tekkinud tüli käigus 18-aastast neidu ja 19-aastast noormeest. Võimalik lööja on politseile teada.

Pärnumaa

Vargused

8. augustil kella 22 paiku varastati Pärnus rannas käekotist mobiiltelefon Samsung. Kahju on 450 eurot.

9. augustil kella 1 paiku varastati Pärnus Papli tänaval jaki taskust mobiiltelefon Samsung. Kahju on 259 eurot.

Ööl vastu 12. augustit varastati Sauga alevikus Tallinna maanteel hoovist üheteljeline kerghaagis, maja kõrvalt murutraktor Stiga, bensiinimootoriga vibroplaat ja ketaslõikus Metabo. Samas murti sisse kõrvalhoonesse ja garaaži ning varastati jalgratas, erinevaid tööriistu ja ehitusmaterjali. Kahjusumma on täpsustamisel.

Võltsitud maksevahendi käitlemine

12. augustil kella 11.40 paiku ulatati Pärnus Rüütli tänaval asuvas pangas tellerile 500-eurone rahatäht, sooviga vahetada see väiksemateks kupüürideks. Kontrollimisel osutus rahatäht suveniirkupüüriks.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.08.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.