Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Noortalunikud saavad toetust taotleda (2015-08-08 09:23:51)

pria_uus_moodne_jpg
10.-17. augustini võtab Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet (PRIA) alla 40-aastastelt põllumajandustootmisega alustavatelt ettevõtjatelt vastu taotlusi nn noortaluniku toetuse saamiseks.

Toetust on võimalik saada Eesti maaelu arengukava 2007-2013 vahenditest meetme 1.2 "Põllumajandusliku tegevusega alustava noore ettevõtja toetus" nõuete kohaselt. Taotlusvooru eelarve on 7,5 mln eurot ning toetused makstakse välja veel käesoleval aastal.

Üks taotleja võib noortaluniku toetust saada kuni 40 000 eurot -seega jätkub eelolevas taotlusvoorus raha vähemalt 190 taotluse rahuldamiseks. Toetusi määratakse vaid neile, kes ei ole varasematel aastatel sama meetme toetust saanud.

Toetuse saamise tingimustega palume huvitatutel tutvudameetme määruse ning PRIA kodulehe vahendusel. Juhime tähelepanu, et varasemaga võrreldes on nõuetes, tingimustes ja taotluste hindamiskriteeriumides ka muudatusi. Vajadusel saab abi küsida PRIA investeeringutoetuste infotelefonil 7377 678.

Noorte põllumajandustootjate tegevuse toetamine aitab parandada Eesti põllumajandussektori vanuselist struktuuri ning motiveerida noori osalema maapiirkonna ettevõtluse edendamises. Alates 2008. aastast on noortaluniku toetust saanud kokku 628 noortalunikku.

10.-17. augustil esitatud taotluste osas teeb PRIA toetuse määramise või määramata jätmise otsused hiljemalt 24. novembril 2015.

Eesti maaelu arengukava 2007-2013 ja Eesti maaelu arengukava 2014-2020 on Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist ja Eesti riigieelarvest rahastatavad programmid.

Allikas: PRIA pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.