Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kadrioru Pargi suvehooaeg pakub põnevaid sündmusi kuni oktoobrini välja (2015-08-08 09:11:55)
 

Suvehooaja algusest Kadrioru Pargi jaoks on möödas juba ligi 4 kuud ja toimunud on rohkelt kultuurisündmusi nii Kadrioru pargis, kui Tornide väljakul lillefestivali näol. Ära ei tasu ka unustada Kalamaja kalmistupargi taasavamise tähistamist.

Kultuurisündmuste kõrvalt on 2015 olnud pargile põnev aasta. Suurenenud on Kadrioru roosiaia roosisortide arv. Kokku on tänase seisuga roosimäel 37 erinevat roosisorti ja augusti lõpus oodatakse kõiki pargisõpru nautima roosimäe teist õitsemist sellel aastal. Luigetiigi purskkaevud on saanud endale võimsamad veejoad ja pakub nüüd pargikülastajatele palju väärilisemat vaatemängu. Üheks suurimaks projektiks on 2015. aastal ringkanali teise haru allee rajamine läänepärnadest.

Kadrioru Pargi juhataja Ain Järve mainis, et "Park on elav organism, mis areneb aastast-aastasse ja Kadrioru Pargi meeskond teeb kõik loodusele abistava käe andmiseks, et pargikülastajatel oleks alati parki tagasi tulles midagi uut leida ja avastada."

Kultuurisündmusi on 2015. aastal olnud nii suuremaid, kui ka väiksemaid. Tähistatud on traditsiooniliselt suve algust, on tehtud suurel hulgal ekskursioone huvilistele ja käimas on taas üks fantastiline rahvusvaheline Tallinna lillefestival.

Suvehooaja lõpetab suurejooneline festival Valgus Kõnnib Kadriorus, mis sellel aastal toimub 17. septembril.

Augusti alguse ja 17. septembril toimuva "Valgus kõnnib Kadriorus" vahele mahub aga hulgaliselt tegevusi ja kontserte tervele pere:

7. augustil toimub Väntorelifestivali "FinEst 2015" lõpukontsert Kadrioru pargi kontserdiväljakul algusega kell 15.00.

13. ja 27. augustil toimuvad 2015. aasta viimased Jalutukäigud Kadrioru pargis. Ekskursioonid algavad kell 17.00 mõlemal päeval Kadrioru luigetiigi kaldal oleva päiksekella juurest.

26.-29. augustini on Kadrioru pargil külas "Circus Tree 2015" festival.

28. augustil toimub rahvusvahelise Tallinna lillefestival lõputseremoonia Tornide väljaku pargis algusega kell 16.00. Tänatakse osalejaid ja külalisi ning autasustatakse parimaid teemaaedu ja aednikke.

30. augustil on Rahvarõivaste tuulutamise piknik Kadrioru roosimäel.

Allikas: Kadrioru Park


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.