Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-08-04 16:58:34)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist ja 49 varavastast kuritegu, nende seas 3 röövimist, 40 vargust (5 eluruumidest, 6 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 53 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 242 väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 7 euro võltsimisega seotud kuritegu. Registreeriti 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

3. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuva maja korteris tekitas 29-aastane naine kehavigastusi 27-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

3. augustil teatati, et Kesklinnas Gonsiori tänaval asuvas toitlustusasutuses varastati rahakott. Kahju on 2700 eurot.

3. augustil teatati, et Kesklinnas Rataskaevu tänaval varastati vöökott sularaha ja dokumentidega. Kahju on 1600 eurot.

3. augustil teatati, et Mustamäel Mustamäe teel asuva maja korterist varastati tööriistu. Kahju on 4000 eurot.

Harjumaa

Olulisi sündmusi ei registreeritud.

Juhtumid piiril

3. augustil koostati piiril lahkumisettekirjutus Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kes viibis Schengeni alal 8 päeva ilma seadusliku aluseta, neist ühe Eestis. Naisele kohaldati sissesõidukeeld Schengeni alale ja ta lahkus lennureisiga Moskvasse.

3. augustil koostati piiril lahkumisettekirjutus Ukraina kodanikule, kes oli Schengeni alal viibinud seadusliku aluseta 286 päeva, neist ühe Eestis. Naisele kohaldati sissesõidukeeld Schengeni alale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

2. augustil teatati politseile, et nädalavahetusel Põlvas toimunud muusikafestivali ajal varastati järelvalveta jäetud telgist sülearvuti Dell. Kahju on 1600 eurot.

Tartumaa

Vargused

3. augustil teatati, et Tartus Jakobi tänaval varastati maja ees asuvast rattahoidlast lukustatud maastikujalgratas KHS Winslow. Kahju on umbes 500 eurot.

3. augustil anti politseile teada, et juuli teisel poolel varastati Tartus Veski tänava maja sisehoovist kaks lukustatud jalgratast Scott. Jalgrataste varguse ning trossluku lõhkumisega tekitatud kahju on 1025 eurot. .

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

2. augustil teatati politseile, et Valgas Jakobi tänaval ründas võõras mees 41-aastast meest. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

Juhtumid piiril

3. augustil pidasid piirivalvurid Tartumaal Meeksi vallas kinni ebakindla sõidustiiliga silma paistnud 44-aastase jalgratturi, kelle kontrollimisel selgus, et ta oli joobes. Mehele määrati rahatrahv ning ta jätkas oma teekonda jalgsi, ratast käekõrval lükates.

3. augustil avastasid Mustvee kordoni piirivalvurid Peipsi järvest ebaseaduslikult püügile asetatud nakkevõrgud. Võrgus olnud kalad lasti tagasi looduskeskkonda. Piirivalvurid eemaldasid võrgud püügilt ning toimetasid need kuni keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Mustvee kordonisse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Tapmine

3. augustil leiti Tapal Sauna tänaval asuva maja korterist 53-aastase mehe vägivallatunnustega surnukeha. Kahtlustatavana peeti kinni 51- ja 50-aastased mehed.

Kehaline väärkohtlemine

3. augustil kella 15 paiku löödi Väike-Maarjas Vao külas Pargi tänaval 53-aastast meest.

Ida-Virumaa

Vargused

3. augustil kella 8 paiku varastati Sillamäe Kesk tänava ettevõtte riietusruumist mobiiltelefon Samsung Galaxy S5. Kahju on 249 eurot.

3. augustil teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteele pargitud sõiduautost Kia varastati videoregistraator, GPS-navigaator, mälupulk ja sularaha. Kahju on 546 eurot.

3. augustil teatati politseile, et Narvas Tiimani tänavale pargitud sõiduautost Hyundai varastati GPS-navigaator, prillid, MP3-mängija ja muid asju. Kahju on 220 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Asja rikkumine või hävitamine

3. augusti varahommikul põlesid Paides Tallinna tänaval kolmes tühjana seisvas ühiselamuhoones toad. Kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Avaliku korra raske rikkumine

Ööl vastu 3. augustit, südaöö paiku, löödi Kuressaares Tehnika ja Ristiku tänava ristmikul 21-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.08.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.