Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-30 13:46:54)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 103 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist, 55 varavastast kuritegu, nende seas 2 röövimist ja 44 vargust (4 eluruumidest, 5 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 11 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 302 väärtegu. Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 isik. Registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

29. juulil teatati, et Tööstuse tänava korteris löödi 28-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

29. juulil teatati, et Toompuiesteel tungiti kallale 35-aastasele mehele.

29. juulil teatati, et Hooldekodu tee korteris löödi 74-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase naise.

Vargused

29. juulil teatati, et Lõime tänaval pargitud sõiduautolt varastati tagavararatas. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

29. juulil teatati, et Pae tänaval pargitud sõidukisse murti sisse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

29. juulil teatati, et Valge tänava eramusse murti sisse ja varastati elektritööriistu ja alkoholi. Vargusega tekitatud kahju on 1820 eurot.

29. juulil teatati, et Toompuiesteel murti sisse hoone keldrisse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 8555 eurot.

29. juulil teatati, et Sambliku tänava eramusse murti sisse ja varastati ehteid. Vargusega tekitatud kahju on 3000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juulil teatati, et Maardu linnas Keemikute tänava korteris löödi 21-aastast naist. Lööja on politseile teada.

Vargus

29. juulil teatati, et Saue vallas varastati metsamaterjali. Tekitatudkahju on 7400 eurot.

Juhtumid piiril

29. juulil saabus Tallinna piiripunkti lennureisiga Peterburist 1989. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Naine ei omanud piisavalt elatusvahendeid ja tema ütlused reisieesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed ning erinesid saatkonnas viisa taotlemisel antud ütlustest. Seetõttu koostati talle piiril väljastatud sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Isik jääb kuni esimese tagasilennu võimaluseni Tallinna Lennujaama Non-Schengeni alale.

29. juulil soovis lahkuda Tallinnast lennureisiga Peterburgi 1986. aastal sündinud Ukraina kodanik. Naine saabus Eestisse lennureisiga Oslost. Isik väitis, et kihlus Norras ja taotles elamisluba, kuid ootamatutel asjaoludel tekkis vajadus sõita Ukrainasse. Isikul ei olnud ette näidata dokumente selle kohta, et ta elab ja taotleb elamisluba Norra Kuningriigis. Kuna isik viibis Schengeni alal pikka aega ilma seadusliku aluseta, sealhulgas ühe päeva Eestis, koostati isikule lahkumisettekirjutus, sissesõidukeeldu ei kohaldatud. Naine lahkus Eestist lennureisiga Peterburgi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Lõuna prefektuuri ööpäevainfo

Põlvamaa

Vargus

28. juulil avastati, et Mooste vallas Säässaare külas on sisse murtud talumaja kõrvalhoonesse ning varastatud riidekapp ja kaks pinki. Kahju on 900 eurot.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

25. juulil ründas Tartus Ringtee tänaval kaubanduskeskuses seni tuvastamata mees 23-aastast turvatöötajat. Esialgsetel andmetel tekkis konflikt, kuna turvamees palus varasemalt kaupluses probleeme tekitanud mehel sealt lahkuda.

Vargused

25. juulil avastati, et Tartus Aardla tänaval korteris toimunud peo käigus varastati kapisahtlist kaks uut mobiiltelefoni Samsung Galaxy. Kahju on 502 eurot.

28. juulil varastati Tartus Turu tänaval pesulas olnud autost kütusekaart, mida omaniku nõusolekuta kasutades tekitati kahju umbes 3000 eurot.

Võrumaa

Vargus

27. juunil varastati Võrus Kreutzwaldi tänaval ehitustarvete kauplusest akulöökkruvikeeraja ja kaks akut. Kahju on 599 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

29. juuli kella 13.30 paiku varastati Kohtla-Järvel Järveküla tee kaupluse kontorist rahakott dokumentide ja sularahaga ning mobiiltelefon. Kahju on 240 eurot.

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. juulil kella 1 paiku löödi Kärdlas Põllu tänaval kinnises hoovis 19-aastast noormeest. Võimalik lööja on politseile teada.

Järvamaa

Vargus

Ajavahemikul 28.-29. juuli murti Järva-Jaani vallas Karinu külas sisse majja ning varastati muruniiduk Partner, kaablit ja pikendusjuhtmeid. Kahju on 635 eurot.

Omavoliline sissetung

27. juulil käidi Ambla vallas Aravete alevikus õhutusasendis oleva akna kaudu sees eluruumis ning varastati mobiiltelefon Samsung Galaxy, keedupulk ja küünetangid. Kahju on 166 eurot.

Läänemaa

Abi osutamine merel

29. juulil kell 18.05 teavitasid Osmussaare vabatahtlikud merepäästjad merevalvekeskust, et lähevad appi merehädas olevale jahile, millega vajati tuulevaikuse tõttu abi sadamasse jõudmisel. Pardal oli kolm inimest, nende elu ohus ei olnud. Kell 18.30 alustati pukseerimist ja kell 18.55 silduti Dirhami sadamas.

30. juulil kell 1.49 võttis merevalvekeskus vastu hädaabikutsungi. Kutsungi väljasaatnuga saadi ühendust ja selgus, et jaht on Haapsalu lahes Pinukse nuki lähistel madalikul. Pardal oli kaks inimest, nende elu ohus ei olnud. Kell 2.17 asus abivajaja poole teele Haapsalu politseijaoskonna merepäästepatrull. Kell 2.35 jõuti kohale ning kell 2.59 vabastati jaht madalikult. Kell 3.45 silduti koos abivajanud jahiga Haapsalu sadamas.

Pärnumaa

Ähvardamine

28. juulil kella 17.30 paiku ähvardati Pärnus Suur-Jõe tänaval 52-aastast meest vägivallaga. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Saaremaa

Looma julm kohtlemine

Ajavahemikul 13.-24. juuli tekitati Lääne-Saare vallas Kärla alevikus kassile laskevigastus. Kliinikus, hinnates kassi vigastusi ja seisundit, langetati otsus eutanaasia läbiviimiseks.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.07.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.