Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-28 18:10:28)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 93 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 raske tervisekahjustuste tekitamist, 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 3 röövimist ja 33 vargust (9 eluruumidest, 3 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 8 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Tabati 20 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 304.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

27. juulil teatati, et A.H. Tammsaare teel tekkis konflikt, mille tagajärjel löödi 29-aastast meest.

27. juulil teatati, et Õismäe tee korteris löödi noaga 73-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 55-aastase mehe.

Vargus

27. juulil teatati, et Kriidi tänava territooriumilt varastati jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juulil teatati, et Keila linnas Keskväljaku kortermaja trepikojas tekitati füüsilist valu 30-aastasele naisele.

Vargused

27. juulil teatati, et Maardu linnas Maagi tänaval pargitud sõiduautost varastati halogeentuled. Vargusega tekitatud kahju on 520 eurot.

27. juulil teatati, et Kehra linnas Tuleviku tänava eramust varastati mopeed, kaks mõõteloodi ning kööginõusid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

26. juulil tungis Tartus Mõisavahe tänaval kaupluse tagumisest lukustamata uksest sisse seni tuvastamata isik ning varastas ühe töötaja käekoti selles olnud esemete ja sularahaga. Kahju on 3580 eurot.

26. juuli öösel varastati Tartus Suur kaare tänaval pubis ühe kliendi pükste tagataskust mobiiltelefon Sony Xperia. Kahju on 725 eurot.

Ööl vastu 27. juulit murti Kambja vallas Sirvaku külas garaaži, kust varastati murutraktor Raider ja tööriistu. Omanik hindab kahju ligi 10 000 eurole.

27. juuli lõunapaiku varastati Tartus Purde tänaval trepikojast käsipuu külge lukustatud valget värvi jalgratas Cube Agree Race. Kahju on 1874 eurot.

Viljandimaa

Vargused

Ööl vastu 26. juulit murti Viljandi vallas Jämejala külas garaaži ning varastati ehitusmaterjale ja tööriistu. Kahju on umbes 3000 eurot.

26. juulil teatati, et Suure-Jaani vallas Sürgavere külas on saekaatrist varastatud üle 600 kg kaalunud puidu hakkuri mootor. Kahju on selgitamisel.

26. juulil nõudsid väidetavasti kolm Viljandis Papli tänaval kõndinud meest neist möödunud alkoholijoobes mehelt raha. Mees andis võõrastele sularaha, kuldketi ja telefoni. Kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargused

Ööl vastu 27. juulit varastati Võrus Tamula tänaval Roosisaare silla konstruktsiooni alt aktiivkõlar Pyrit. Kahju on umbes 500 eurot.

27. juunil varastati Rõuge vallas Sänna külas majast sülearvuti. Kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

27. juulil kella 18.55 sai politsei teate, et Värska alevikus sõidab Opel Astra, mille juht võib olla joobes. Sõidukit saadeti kontrollima piirivalvepatrull, kes tabas otsitava masina Lutepää külast. Kontrollimisel selgus, et autot juhtinud 46-aastasel mehel ei olnud juhtimisõigust ning ühtlasi oli ta alkoholijoobes. Mees kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juulil kella 14.30 paiku anti politseile teada, et Väike-Maarjas Vao küla korteris oli meesterahvas löönud 36-aastast naist.

Vargused

27. juulil teatati politseile, et Tapal Õhtu puiestee majja murti sisse ja varastati juuksurikomplekt, juukselõikusaparaat, lokitangid ning muid asju. Kahju on täpsustamisel.

27. juulil teatati politseile, et Tapal Ülesõidu tänava korterisse murti sisse ja varastati sülearvuti, ketaslõikur, akutrell ning muid asju. Kahju on täpsustamisel.

27. juulil teatati politseile, et Rakvere vallas Karitsa külas varastati kinnistult 12 pakki kivivilla ja viis pakki klaasvilla. Kahju on 421 eurot.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

27. juulil kella 9.45 paiku rünnati Mäetaguse alevikus 28-aastast meest.

Kehalised väärkohtlemised

27. juulil kella 2 paiku löödi Narvas Hariduse tänava korteris 37-aastast naist ja 14-aastast poissi.

27. juulil kella 2.20 paiku tungiti Kohtla-Järvel Kalevi tänava korteris kallale 37-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 31-aastase naise.

Vargused

27. juulil teatati politseile, et Narvas Peetri platsil asuvast restoranist varastati mobiiltelefon iPhone. Kahju on 800 eurot.

27. juulil teatati politseile, et Narvas Pähklimäe tänava ööklubis varastati mobiiltelefon iPhone. Kahju on 349 eurot.

27. juulil teatati politseile, et Narvas Jõe tänava baaris varastati mobiiltelefon Samsung Galaxy. Kahju on 629 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juulil kella 14.15 paiku löödi Vigala vallas Kivi-Vigala külas asuvas korteris 29-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.07.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.