Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-21 22:24:12)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 110 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raske tervisekahjustuse tekitamine ja 55 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 45 vargust (8 eluruumidest, 1 sõidukitest) ning 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes ja 5 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 386. Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu. Registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine. Esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. juulil teatati, et Valgel tänaval tekkis konflikt tuttavate vahel, mille tagajärjel löödi 24-aastast meest.

20. juulil teatati, et Sõpruse puiestee korteris avastati, et 27-aastasele mehele on tekitatud kehavigastusi.

20. juulil teatati, et Sõle tänava kaupluses löödi 25-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 39-aastase mehe.

20. juulil teatati, et Astangu tänava korteris löödi noaga 37-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 25-aastase naise.

20. juulil teatati, et Kaubamaja tänaval rünnati kahte 20-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni kaks 27-aastast meest.

Röövimine

20. juulil teatati, et Põhja puiesteel löödi 29-aastast meest ja võeti jõuga ära tema sülearvuti.

Vargus

20. juulil teatati, et Lehiku teel pargitud sõiduautolt varastati parkimisandurid ja iluliistud. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. juulil teatati, et Anija vallas Uuearu külas tõugati 36-aastast naist, millega põhjustati kannatanule füüsilist valu. Kahtlustatav on politseile teada.

Vargused

20. juulil teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus Heki tee maja trepikojast varastati jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 250 eurot.

20. juulil teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus Kesk põigu maja trepikojast varastati jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 270 eurot.

20. juulil teatati, et Paldiski linnas asuvast territooriumi soojakust varastati tõstuk ja erinevaid seadmeid. Vargusega tekitatud kahju on 10 000 eurot.

Juhtumid piiril

20. juulil saabus lennuga Kiievist Tallinna piiripunkti 1968. aastal sündinud Ukraina kodanik. Naise ütlused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed ja puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Isikule koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Isik viibib kuni lahkumiseni lennujaama non-Schengeni alal.

20. juulil saabus lennuga Kiievist Tallinna piiripunkti 1968. aastal sündinud Gruusia kodanik. Mehe ütlused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed ja puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning puudusid piisavad rahalised vahendid. Isikule koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Isik viibib kuni lahkumiseni lennujaama non-Schengeni alal.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine ettevaatamatusest

20. juuli keskpäeva paiku rebis Tartus Võru tänaval kaupluses sigarettide varguselt tabatud mees end turvatöötaja haardest vabaks. Poest välja joostes riivas ta 82-aastast naist, kes kukkus, sai viga ning ta viidi haiglaravile. Varguses kahtlustatav 22-aastane mees peeti kinni ja viidi esialgu kainenema. Sigaretid, mida ta varastada püüdis, tagastati rikkumata kujul kauplusele.

Kehaline väärkohtlemine

20. juuli öösel kella 3.45 paiku teatati, et Puhja vallas korteris ründas 33-aastane mees oma 25-aastast abikaasat ja 32-aastast meestuttavat. Kannatanutele andsid meedikud esmaabi. Politsei pidas 33-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

17. juuli öösel unustas 39-aastane naine väidetavasti Tartus taksosse mobiiltelefoni Sony Xperia, kuid seda tagasi küsima minnes telefoni autos enam ei olnud. Kahju on 349 eurot.

Viljandimaa

Vargused

18. juulil avastati, et Halliste vallas Rimmu külas on sisse murtud kuuri ning varastatud murutraktor ja saag. Kahju on umbes 5400 eurot.

20. juulil avastati, et Suure-Jaani vallas Kobruvere külas on sisse murtud ehitusjärgus majja ning varastatud kaks pakettakent, muruniiduk ja ventilatsioonitoru. Kahju on 922 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. juuli öösel teatati, et Võrus Tartu tänaval korteris tungis 35-aastane alkoholijoobes mees kallale oma 23-aastasele elukaaslasele ja 26-aastasele naissoost sugulasele. Korteris viibis veel ründaja tuttav, 37-aastane mees ning kaks väikelast, kes samal ajal magasid. Ründe ohvriks langenud sugulasel õnnestus korterist väljuda ning juhtunust hädaabinumbril teatada. Peagi selgus, et vägivallatsenud mees sulges end viga saanud elukaaslase, sõbra ja kahe lapsega korterisse ega ava ust. Kuna politseile oli mees varasemate rikkumiste tõttu teada, siis otsustati kohe kaasata sündmuse lahendamisse ka kiirreageerijad ning läbirääkijad. Kohapeal asuti infot koguma nii korteris olnud inimeste kui ka eluruumi eripärade kohta, et võimalikult kiiresti toas olnud naise ja laste ohutus tagada. Kui pikalt oli korteris vaikus, siis ühel hetkel kostus toast mehe karjumist. Ohu kiireks tõrjumiseks avasid päästjad korteri ukse ning politsei viis korteris olnud kaks meest esialgu kainenema. Viga saanud naine viidi traumapunkti ning lapsed sugulase juurde hoiule.

Juhtum piiril

21. juulil kella 02.05 ajal pidasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni Venemaa Föderatsiooni registreerimismärkidega veoauto DAF. Kontrollimisel selgus, et sõiduk on kuulutatud Prantsusmaa poolt tagaotsitavaks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

20. juulil teatati politseile, et Rakveres Taaravainu külas varastati autopesula valvekaamera. Kahju on 220 eurot.

Ööl vastu 20. juulit varastati Tapal Jäneda külas veoautolt Scania lisatulede raud koos nelja lisatulega. Kahju on 1300 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. juulil kella 14.50 paiku tungiti Kohtla-Järvel Sõpruse tänava maja hoovis kallale 25-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 28-aastase mehe.

Vargused

20. juulil teatati politseile, et Sillamäel Tškalovi tänava trepikojast varastati jalgratas Scott. Kahju on 360 eurot.

20. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sõpruse puiestee korterist varastati kuldsõrmus. Kahju on 208 eurot.

20. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla tee garaažist varastati neli rehvi koos valuvelgedega, kummipaat ja muid asju. Kahju on 800 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

19. juulil kella 4.30 paiku löödi Paides Tallinna tänaval asuvas lõbustusasutuses 18-aastast noormeest. Võimalik lööja on politseile teada.

Raplamaa

Vargus

Ajavahemikul 25. juuni kuni 19. juuli varastati Kehtna vallas Metsaääre külas karjakoplist 4 lambatalle. Kahju on 400 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. juulil kella 19.30 paiku tekitas 44-aastane mees Pärnus Rohu tänaval asuvas korteris valu 28-aastasele naisele. Politsei pidas mehe teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Vargus

Ajavahemikul 19.-20. juuli murti Pärnus Kanepi tänaval sisse eramusse ja garaaži ning varastati tööriistu ja rahakotist sularaha. Kahju on 605 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.