Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kadrioru ja Kalamaja park tähistavad sünnipäevi (2015-07-15 09:40:05)


Esimene tähtpäev igal aastal on 21. juulil juba kuueaastaseks saaval Kalamaja kalmistupargil. Kuus aastat tagasi avati Kalamaja elanike lemmik ajaviitmise koht praegusel kujul ja rahulikust pargiruumist on saanud paljude lemmik jalutuskoht. Tähtpäeva puhul esinevad 21. juuli õhtul kell 19.00 Kellatorni kõrval asuval laval ansambel Kellawärk, kellega on ka kaasas veetlev Luisa Värk.

22. juuli on Kadriorule olnud alati tähendusrikas päev ja eriliselt palju põhjust sünnipäeva pidamiseks on just sellel aastal. Nimelt saab Kadriorg 297 aastaks, Kadrioru Roosiaed 10 aastaseks, Lilleaed 15 aastaseks ning Kadrioru lossi taasavamisest on samuti möödas 15 aastat.

Suure pidupäeva puhul pakub Kadrioru park koostöös Kadrioru kunstimuuseumiga tegevusi tervele perele keskpäevast õhtuni välja.
Toimuvad Lilleaia mängud, Tsirkuse etendused, Luigetiigil esineb Estonian Voices ja Roosiaias saab nautida lausa kahte tantsuetendust, millest üks tähistab Roosiaia sünnipäeva ja teine Lilleaia oma.

Õhtu lõpetab kell 20.30 Kadrioru lossis toimuv sünnipäevakontsert „Kammermuusika Kadrioru lossis“, kus esinevad väliskülalised Saksamaalt ja Venemaalt. Elena Keylina Saksamaalt (orel), Regina Shteynman (viiul, vioola, viola da gamba) ja Sergei Filchenko (viiul, vioola) Venemaalt. Nende kolme muusiku näol on tegemist kuulsa Vene barokkorkestri Pratum Integrumi solistidega. Kavas on Frescobaldi, Kerll, Stamitz ja Vivaldi. Kõiki kontserdi külastajaid ootab sünnipäeva puhul Kadrioru lossi tutvustav lühiekskursioon.

22.juuli Kadriorg 297 õhtusele pidulikule sünnipäevakontserdile Kadrioru lossis tuleb osta 18€ maksev pilet. Piletid müügis piletilevi.ee ja Kadrioru lossis kohapeal.

21. juuli Kalamaja kalmistupargi kontsert ning 22. Juuli Kadriorg 297 sünnipäeva päevased sündmused on kõigile tasuta.

Allikas: Kadrioru Pargi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.