Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-14 16:06:47)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 106 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 4 avaliku korra rasket rikkumist ja 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ning 33 vargust (3 eluruumidest, 2 sõidukitest) ja 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 34 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 346 väärtegu. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu. Esitati 4 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. juulil teatati, et E. Vilde tee korteris tekitati füüsilist valu ja kehavigastusi 62-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 66-aastase mehe.

13. juulil teatati, et Vana-Lõuna tänava korteris rünnati 69-aastast naist. Politsei viis asjaolude väljaselgitamiseks jaoskonda 55-aastase mehe.

13. juulil teatati, et Akadeemia tee korteris löödi 53-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 53-aastase mehe.

Röövimine

13. juulil teatati, et Toompuiesteel löödi 53-aastast meest ja võeti jõuga ära tema mobiiltelefon. Rööviga tekitatud materiaalne kahju on 225 eurot.

Ähvardamine

13. juulil teatati, et Raadiku tänava korteris ähvardati noaga 61-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

Vargused

13. juulil teatati, et Mere puiestee varastati avaldajalt rahakott. Vargusega tekitatud kahju on 2375 eurot.

13. juulil teatati, et Valgevase tänava kortermaja keldrist varastati jalgrattad. Vargusega tekitatud kahju on 7270 eurot.

13. juulil teatati, et Kadaka teel pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati seljakott ning tehnikaseadmeid. Vargusega tekitatud kahju on 1315 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. juulil teatati, et Iisaku alevikus Äri tänaval tungiti kallale 27-aastasele mehele.

Vargused

13. juulil teatati, et Kose vallas Ardu alevikus Pala tee korterist varastati rahakott. Vargusega tekitatud kahju on 155 eurot.

13. juulil teatati, et Maardu linnas Stardi tänaval pargitud sõiduautost varastati sülearvuti. Vargusega tekitatud kahju on 410 eurot.

13. juulil teatati, et Laagri alevikus Redise tänaval varastati avaldajalt rahakott. Vargusega tekitatud kahju on 313 eurot.

13. juulil teatati, et Kiili vallas Vaela külas varastati ettevõtte territooriumilt sarrusvardad. Vargusega tekitatud kahju on 1210 eurot.

13. juulil teatati, et Raasiku vallas Kiviloo külas varastati töökojast tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 7225 eurot.

13. juulil teatati, et Jõelähtme vallas Ihasalu külas varastati ehitusobjektilt tihendaja. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

Juhtum piiril

13. juulil kontrolliti Tallinna piiripunktis lennureisiga Kiievist saabunud kahte Ukraina kodanikku, 2008. aastal sündinud naine ja 1979. aastal sündinud naine. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naistele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja nende viisad tunnistati kehtetuks. Isikud viibivad Tallinna lennujaama non-Schengeni alal kuni esimese võimaluseni lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juuli õhtul tekkis Põlvas Jaama tänaval korteris alkoholi tarvitanud elukaaslaste vahel tüli, mille käigus tõukas 39-aastane mees 35-aastase naise väidetavalt vastu kappi ning naine sai viga.

Tartumaa

Vargused

Ööl vastu 12. juulit murti Elvas Kesk tänaval sisse korterisse ning varastati vitriinkapp ühes selles olud esemetega. Kahju on selgitamisel.

13. juulil avastati, et Tartus Tähe tänaval parklas seisnud Toyota Corolla pagasiruum on lahti murtud ning varastatud sülearvuti ja telefonilaadija. Kahju on 780 eurot.

Omastamine

13. juulil kella 13.30 ajal omastati Tartu vallas Vahi alevikus Piparmündi tänaval kaupluse letilt sinna unustatud mobiiltelefon Sony Xperia. Kahju on 325 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. juuli öösel sai politsei väljakutse Võrus Jüri tänavale meelelahutusasutusse, kus üks mees lõi peaga väidetavasti 21-aastasele mehele vastu kulmu.

Juhtum piiril

13. juulil kella 10.15 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis 42-aastast meest, kelle pass oli kehtetu. Piirivalvurid võtsid passi kontrolliks ning kuivõrd mees omas Eesti kodakondsust, lubati tal siseneda Eestivabariiki.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et 20. juunil varastati Kadrina vallas Kihlevere külas talu hoovist mobiiltelefon. Kahju on 400 eurot.

Kehaline väärtkohtlemine

13. juulil löödi Tapal Turu tänaval korteris 19-aastast noormeest.

Ida-Virumaa

Vargused

Politseile teatati, et 10. juulil varastati Kohtla-Järvel Kalevi tänava maja keldriboksist jalgratas. Kahju on 1400 eurot.

13. juulil varastati Kohtla-Järvel Ravi tänava kortermajast kolm jalgratast. Kahju on 750,75 eurot.

13. juulil varastati Lüganuse vallas autost kott koos arvuti ja muude esemetega. Kahju on 600 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Sõiduki omavoliline kasutamine

10. juulil võeti omavoliliselt kasutada Türil Vambola tänaval maja hoovis seisnud sõiduauto Audi. Kahju on 600 eurot. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Läänemaa

Abi osutamine merel

13. juulil kell12.05 anti jahi pardalt merevalvekeskusele teada, et jaht on Hobulaiust umbes 0,5 miili lõunas liiva kinni jooksnud. Ohtu inimeludele ei olnud, kuid paluti abi jahi madalikult lahtitõmbamisel. Abivajajast teavitati Haapsalu politseijaoskonna merepäästepatrulli, Vormsi vabatahtlikke ja Lääne Reservpäästerühma. Kell 12.30 sai jaht oma jõududega madalikult lahti ja jätkas teekonda. Merepäästetoimkondade väljasõit tühistati..

13. juulil kell 12.12 sai merevalvekeskus häirekeskuse vahendusel teate, et Dirhami sadamast 500 meetrit avamere poole on kinni jäänud purjejaht, mille pardal kaks inimesega. Teade edastati Osmussaare vabatahtlikele merepäästjatele. Kell 12.46 jõudsid vabatahtlikud abivajaja juurde ja alustasid päästetöödega. Jaht pukseeriti Dirhami sadamasse, kus silduti kell 13.28. Inimesed arstiabi ei vajanud ja pukseeritud alus oli vigastusteta.

Pärnumaa

Vargus

Ajavahemikul 9.-10. juuli varastati Tori vallas Tohera külas jõe äärest metallvaia külge kinnitatud Bella paat. Kahju on 800 eurot.

Saaremaa

Vargused

12. juulil varastati Lääne-Saare vallas Mändjala külas telgist mobiiltelefon ja sularaha. Kahju on täpsustamisel.

10. juulil varastati lahtise tuulutusakna kaudu Kuressaares Pikal tänaval asuvast korterist sülearvuti Lenovo. Kahju on 222 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 14.07.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.