Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
VIDEOLUGU: Takkasaare talu ootab avatud talude päeval külla (2015-07-13 18:37:39)


Pühapäeval, 19. juulil toimub esimene üle-eestiline avatud talude päev, kus oma uksed avavad külalistele ligi 150 talu ja põllumajandustootmist. Näha saab nii suurtootmist kui ka väiketalusid, võimsat põllumajandustehnikat ja maitsta ehedat talutoitu.

Videoloos räägib Türi vallas asuva Takkasaare pererahvas, kuidas nemad põllumajandusega tegelema hakkasid ja majapidamine jalad alla sai. Samuti sellest, mida külastajad saavad avatud talude päeval näha.

VAATA KLIPPI https://youtu.be/x_9I43sa4Js. Videoklipp valmis koostöös Eesti Rahvusringhäälinguga.

Esimene üle-eestiline avatud talude päev toimub 19. juulil 2015, kui külastajatele avab oma uksed ligi 150 põllumajandusettevõtet ja talu üle Eesti. Avatud talude päeval osalevate ettevõtete nimekirja ja kaardi leiab www.avatudtalud.ee

Üle-eestilist avatud talude päeva korraldavad Põllumajandusministeerium ja Maamajanduse Infokeskus koostöös Eesti Põllumeeste Keskliidu, Eestimaa Talupidajate Keskliidu, Järva Arengu Partnerite ja Lõuna-Järva Koostöökoguga. Avatud talude päeva korraldamist rahastatakse Eesti maaelu arengukavast 2014-2020 ja Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 13.07.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.