Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-08 16:50:22)
Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 96 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kokku 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust (6 eluruumidest, 2 sõidukitest) ja 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 358 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld. Registreeriti 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning 1 salakaubavedamise juhtum. Varjupaigataotlusi esitati 2.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. juulil teatati, et Järvevana tee ummikutes tekkis konflikt, mille käigus rünnati 25-aastast meest.

7. juulil teatati, et Pikal tänaval löödi 61-aastast meest.

7. juulil teatati, et Nõmme tee kaupluses ründas varguses kinnipeetud 24-aastane mees turvatöötajat.

7. juulil teatati, et Estonia puiesteel toimus kaklus nelja mehe vahel, mille tagajärjel sai vigastada 18-aastane mees.

Vabaduse võtmine seadusliku aluseta

8. juulil teatati, et Pärnu maantee korteris hoiti kinni 28-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 32-aastase mehe.

Vargus

7. juulil teatati, et Lastekodu tänava kortermaja trepikojas varastati avaldaja rahakott. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 1225 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. juulil teatati, et Maardu linnas Keemikute tänava korteris löödi peretüli käigus 50-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 52-aastase mehe.

Vargused

7. juulil teatati, et Saku vallas Tänassilma külas murti sisse eramusse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 645 eurot.

7. juulil teatati, et Saku vallas Tänassilma külas murti sisse eramusse ja varastati ehituselemente. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 600 eurot.

7. juulil teatati, et Saku vallas Tänassilma külas murti sisse abihoonesse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 745 eurot.

Juhtumpiiril

7. juulil kell 17.25 märkas Põhja prefektuuri Tallinna kordoni merevalveteenistuse kaatri toimkond Pirita jahisadama suudmest umbes 300m kaugusel vees hädas olevat inimest. Päästetud isik teatas, et nende jaht on uppunud ja kadunud on veel kaks inimest. Toimkond teavitas merevalvekeskust ja suundus avamere suunas otsingule. Mõlemad isikud leiti ning toimetati Pirita jahisadamasse. Kolmest isikust kahel olid alajahtumise tunnused ning nad anti üle kiirabibrigaadile. Merehädaliste sõnul olid nad teel Katariina kai äärest Pirita jahisadamasse 9 meetrit pika purjejahiga Dragon. Alus oli lainega ümber läinud ja uppunud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. juuli õhtupoolikul teatati, et Veriora vallas eramus on kaklus. Kohapeal selgus, et ühise alkoholi tarvitamise käigus läks 36-aastane naine tülli 43-aastase endise elukaaslasega. Sõnelus päädis kaklusega, milles mõlemad said viga.

Vargus

Politseile teatati, et Mooste vallas Rasina külas on tehtud ebaseaduslikku raiet ning maha võetud umbes 33 tm metsamaterjali. Kahju on 767 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. juuli õhtul teatati, et Tartus Pikal tänaval korteris on peretüli. Kohapeal selgus, et 46-aastane naine ründas oma 79-aastast ema. Kähmlusesse sekkus ka naise 38-aastane elukaaslane. Politsei tuvastas kõigil osapooltel alkoholijoobe. Kannatanu arstiabi ei vajanud. Politsei viis 46-aastase naise ja 38-aastase mehe esialgu kainenema.

Vargused

7. juulil teatati, et Tartus Lille tänaval garaažist on varastatud akutrelli komplekt, nurga- ja ketassaag ning kalapüügivarustus. Kahju on umbes 3000 eurot.

7.juulil teatati, et Tartus Baeri tänaval on sisse murtud lukustatud keldrisse ja kuuri ning varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on umbes 6000 eurot.

Tulirelva ebaseaduslik käitlemine

7. juulil kella 16.30 paiku sai politsei teate, et Tartus Mõisavahe tänaval ühe korrusmaja juures liigub relvataolise esemega vanem mees ning inimesed kuulevad järjepanu paugutamist. Sündmuskohale reageerinud patrullid selgitasid pealtnägijaid küsitledes, et otsitav mees võis siseneda ühe korrusmaja trepikotta. Kõrvaliste inimeste ohutuse tagamiseks kehtestas politsei maja ümber ohuala ning asus kirjeldusele vastava mehe leidmiseks kortereid läbi käima. Kiirreageerijad pidasid relvataolise esemega 68-aastase mehe ühes korteris kinni. Relvataoline ese osutus stardipüstoliks. Lisaks avastati mehe juurest veel erinevaid külm- ja tulirelvi, makette ning laskemoona.

Asja omavoliline kasutamine

7. juulil teatati, et öö vältel on Puhja vallas Rämsi külas ärandatud sõiduauto Audi 80. Politsei leidis otsitava sõiduki Vara vallast ning teisaldas selle asjaolude selgitamiseks jaoskonna juurde. Kuriteos kahtlustatavana pidas politsei kinni 30- ja 33-aastase mehe.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

6. juuli õhtul laekus teade, et Valgas Jaama puiesteel kaupluses läksid kaks meest kaklema. Politsei selgitas, et tüliosapoolteks olid 27- ja 36-aastane mees. Noorema mehe, kes oli alkoholi tarvitanud, viis politsei esialgu kainenema.

Juhtumid piiril

7. juuli õhtupoolikul avastasid Piusa kordoni piirivalvurid piiriäärselt alalt üheksasse kasti pakitud 99 600 Valgevene maksumärkidega salasigaretti ning pidasid leiukoha lähistel kinni 15-aastase ja 19-aastase noormehe. Juhtumit menetleb edasi Maksu-ja Tolliamet.

7. juuli õhtul pidasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni 35-aastase naise, kes oli Schengeni viisaruumis viibinud kuus kalendripäeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eestis. Naisele määrati rahatrahv, talle kehtestati üheksaks kuuks sissesõidukeeld ja lubati riigist lahkuda.

8. juuli öösel pidasid piirivalvurid Koidula piiripunkti ootealal kinni kolm Eestis seadusliku aluseta viibivat ilma dokumentideta arvatavalt Egiptuse Araabia Vabariigist pärit isikut. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikus 05.07-06.07 varastati Haljala alevikus Tallinna maanteel hoone keldrist jalgratas. Kahju on 260 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

Politseile teatati, et ajavahemikus 18.06-25.06 varastati Sillamäe linnapargist prügiurnidest 42 metallist konteinerit. Kahju on 756 eurot.

Politseile teatati, et 5. juulil varastati 13-aastaselt tüdrukult Narva-Jõesuu rannas mobiiltelefon ja kuldsõrmus. Kahju on 249 eurot.

Politseile teatati, et Narvas Tallinna maantee korterist varastati ajavahemikus 10.06.-11.06. kuldehteid. Kahju on 520 eurot.

27-aastane mees teatas, et ajavahemikus 04.07-05.07 varastas temalt tundmatu mees Narvas Kreenholmi tänaval mobiiltelefoni. Kahju on üle 400 euro.

Politseile teatati, et 3. juunil varastati Kohtla-Järve linnas Ahtme maanteel mobiiltelefon. Kahju on 311,64 eurot.

7. juulil lõhuti Narva linnas Lavrentsovi tänaval asuva hotelli parklasse pargitud sõiduki klaasi ja varastati mobiiltelefon ja GPS-seade. Kahju on üle 300 euro.

7. juulil varastati Narvas Kevade tänaval torud. Kahju on üle 200 euro.

Omastamine

Politseile teatati, et ajavahemikus 03.07-04.07 varastati 24-aastaselt mehelt Sillamäe linnas seljakott koos tahvelarvuti ja muude esemetega. Kahju on üle 200 euro.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine

Politseile teatati, et 29. juunil avastati Jõhvis panga esinduses võltsitud maksevahendi tunnustega kaks 50-eurost kupüüri.

Politseile teatati, et 7. juulil avastati Jõhvis panga esinduses võltsitud maksevahendi tunnustega 50-eurost kupüüri.

Surnu mälestuse teotamine

Politseile teatati, et 30. juunil varastati Sinimäe kalmistult hauakivi. Kahju on 550 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

7. juulil peksis Vasknarva külas 35-aastane mees 32-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastuse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

7. juulil kella 19.40 paiku löödi Koeru alevikus Pärna puiesteel 18-aastast noormeest. Võimalik lööja on politseile teada.

Asja rikkumine või hävitamine

3. juulil kella 1.30 paiku põles Koeru vallas Vahukülas küün, mis hävis tulekahjus koos selles olnud heinapallidega. Tulekahju tekkepõhjus ja kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.07.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.