Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei otsib Harjumaal metsa kadunuks jäänud abielupaari (2015-07-07 17:56:14)


Kell 18.23 saadetud Politsei- ja Piirivalveameti teade:
Abielupaari asukoht on kindlaks tehtud ja nendega on kõik korras. Operatiivjuht Toomas Kaarjärvel on hea meel, et sündmus õnnelikult lõppes: "Panen kõigile südamele, et kodust pikemaks ajaks ära minnes antaks sellest oma lähedastele teada."

Otsingutest võttis osa helikopter, lisaks veel kaheksa politseinikku ja kaks politseikoera.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Algne teave, kell 17.33:
Politsei käivitas Harjumaal marjule läinud 71-aastase mehe ja 74-aastase naise leidmiseks otsinguoperatsiooni. Esialgsetel andmetel sõitis abielupaar eile päeval Assaku kandist autoga metsa marjule, kuid pole tänaseni naasnud.

Täna kella 12.45 ajal sai politsei teate eile pärastlõunal metsa läinud marjulistest, kes ei ole tänaseni koju tagasi tulnud. Positsioneerimine näitas paari viimaseks asukohaks Ääsmäe küla masti. Hetkel suunab politsei ressurssi auto leidmisele, et selgitada välja täpne asukoht, kus vanapaar metsa võis minna. Praeguseks on nende telefon välja lülitatud.

Täna kella 13 ajal võttis politseikoer esimesed jäljed, otsingutesse on kaasatud ka PPA lennusalga kopter.

Põhja prefektuuri operatiivjuhi Toomas Kaarjärve sõnul saab politsei suve edenedes järjest enam teateid metsa eksinud seenelistest ja marjulistest. "Metsa minnes tuleb kindlasti tutvuda ümberkaudse piirkonnaga ja olla kogu aeg võimalikult teadlik oma asukohast. Oma minekust tuleks alati lähedasi teavitada, võtta kaasa laetud mobiiltelefon, soojad riided ning varustada end joogi-ja söögipoolisega. Riietus võiks võimalusel olla erk ja silmapaistev, et eksimise korral end otsijatele võimalikult nähtavaks teha."

Sel aastal on politsei korraldanud sarnaseid otsinguid maastikul 12 korral.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveamet


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.