Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-01 23:13:12)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis
100 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist ning 57 varavastast kuritegu, millest 1 oli rööv ja 48 vargused.

Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest ning alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 9. Väärtegusid registreeriti 396. Piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. juunil teatati, et Kesklinnas Narva maanteel tekitati 25-aastasele naisele füüsilist valu.

30. juunil teatati, et Lasnamäel Anni tänaval asuva maja korteris tekitas 28-aastane mees füüsilist valu 30-aastasele naisele.

30. juunil teatati, et Nõmmel Põllu tänaval tekitati füüsilist valu 61-aastasele naisele.

30. juunil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuva maja korteris lõi 55-aastane mees 57-aastast naist.

30. juunil teatati, et Kose vallas Lutsu külas tekitas 36-aastane mees füüsilist valu 54-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

30. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Puuvilla tänaval asuvast majast varastati sülearvuti. Kahju on 1100 eurot.

30. juunil teatati, et Nõmmel Kalmistu teel seisnud autost varastati sülearvuti. Kahju on 1500 eurot.

30. juunil teatati, et Kesklinnas Vene tänaval varastati riideid. Kahju on 1800 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. juunil teatati, et Kehra linnas Keskuse tänaval asuva maja korteris tülitsesid 25-aastane mees ja 25-aastane naine, kes tekitasid teineteisele füüsilist valu ja kehavigastusi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

30. juunil teatati, et Tartus Laial tänaval ühiskasutatavast lukustatud kuurist on varastatud kolme jalgrattalukuga posti külge kinnitatud musta värvi ja kuldsete kirjadega jalgratas GT Zaskar. Kahju on umbes 4000 eurot.

Valgamaa

Vargus

1. juuli öösel lõhuti Palupera vallas Hellenurme külas kaupluse signalisatsioonisüsteem, murti poodi sisse ning varastati tubakatooteid ja alkoholi. Esialgne kahju on 1200 eurot.

Võrumaa

Vargus

30. juunil avastati, et Rõuge vallas Soekõrdsi külas on sisse murtud talumajja. Kas midagi hoonest varastati, on selgitamisel.

Juhtum piiril

30. juuni õhtul kontrollisid Koidula maanteepiiripunkti piirivalvurid Eestisse sisenemisel Ford Econoline'i, mida juhtis 1969. aastal sündinud mees. Sõiduki kontrollimisel avastati, et selle kütusepaak lekib. Ohtliku vea tõttu suunasid piirivalvurid sõiduki erakorralisele tehnoülevaatusele.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

27. juulil teatati, et Rakveres Lõõtspilli tänava poest varastati tööriistu. Kahju on 637 eurot.

28. juulil teatati, et Rakveres Võidu tänava poest varastati tööriistu. Kahju on 1176 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

Politseile teatati, et Narvas Mõisa tänaval asuvast asutusest varastati sülearvuti. Kahju on 625 eurot.

30. juunil kell 15.50 varastati Narvas Kangelaste prospektil asuvast poest erinevaid kosmeetikakaupu. Kahju on 200 eurot.

Politseile teatati, et Kohtla-Järvel tungiti Järve linnaosas asuvasse garaaži, kust varastati kütust ja lõhuti erinevaid esemeid. Kahju on 500 eurot.

Röövimine

01. juulil kell 00.10 võeti Kohtla-Järvel Järve linnaosas meesterahvalt jõudu kasutades sülearvuti. Kahju on 220 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus

Ajavahemikul september 2014 kuni 27. juuni 2015 käidi Hiiu vallas Lauka külas sees talu kuuris ja varastati vaskkaablit. Kahju on 300 eurot.

Otsingu- ja päästetegevus

1. juulil kell 00.41 teatati Turu merevalvekeskusest Tallinna merevalvekeskusele, et Hiiumaa Kalana sadama lähistel on madalikule sõitnud Soome purjejaht. Tallinna merevalvekeskus võttis abivajajaga ühendust, et täpsustada asukohta ja hinnata ohtu. Selgus, et jahi pardal on kaks inimest ning otsest ohtu nende eludele ei ole, kuid on aluse lekke oht ja vajatakse abi. Appi läksid Kärdla politseijaoskonna merepäästepatrull ja piirivalvelaev ning abivajajale anti teada, et abi on teel. Kell 02.44 vabastati purjejaht madalikult ja toimetati Kalana sadama kai äärde. Jahil leket ei tuvastatud ja pardal olnud inimesed arstiabi ei vajanud.

Järvamaa

Vargus

Ajavahemikul 29.-30. juuni murti Imavere vallas Imavere külas sisse aiamajja ning varastati mootorsaag Matrix, akutrell Metabo, murutrimmeri jõhvi ja karp padrunvõtmetega. Kahju on 295 eurot.

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised

30. juunil kella 12.45 paiku lõi 75-aastane mees Haapsalus Tamme tänaval asuvas korteris 43-aastast meest. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

29. juunil löödi Lääne-Nigula vallas Palivere alevikus Kingu tänaval asuvas korteris 65-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. juunil kella 15.30 paiku löödi Pärnus Rahu ja Vahe tänava ristmiku lähistel omavahelise tüli käigus 50-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.