Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 27. nädala eelinfo (2015-06-29 00:01:08)

Esmaspäev, 29. juuni

- Keskkonnaministeeriumis toimub ühisveevärgi ja-kanalisatsiooniseaduse eelnõu väljatöötamise töörühma III kohtumine.

- Keskkonnaministeeriumis toimub kliimapoliitika põhialuste aastani 2050 dokumendi koostamise transpordi töörühma koosolek. Lisainfo siit (http://www.envir.ee/et/eesmargid-tegevused/kliima/kliimapoliitika-pohialused-aastani-2050).

- 29. juunist 3. juulini toimuvad Pihkvas Eesti-Vene piiriveekogude kaitse ja kasutamise ühiskomisjoni töörühmade koosolekud. Pihkvas kogunevad nii veeressursside haldamise kui ka seire, hinnangu ja rakendusuuringute töörühm. Mõlemas töörühmas kavandatakse ettepanekud koostöö arendamiseks aastatel 2016-2018 ja ettepanekud rakendusteaduslike uuringute kava kaasajastamiseks.

- 29. juunist 3. juulini toimuvad Eestimaa rahvusparkides noore looduskaitsja Junior Rangeri kursused. Kursuste eesmärgiks on suurendada noorte keskkonna- ja loodusteadlikkust ning arendada noorte koostöövõrgustikku rahvusparkide ümber. Kursused toimuvad Lahemaa rahvuspargis Ojaäärse loodusmajas, Vilsandi rahvuspargis Pilguse Mõisas, Matsalu rahvuspargis Metsküla algkoolis, Karula rahvuspargi külastuskeskuses ning Soomaal Vanaõue Puhkekeskuses.

Teisipäev, 30. juuni

- Teisipäeval lõpetatakse Raplamaal Järvakandis pidulikult O-I Production Estonia AS klaasijäätmete taaskasutusse võtmise projekt. Projekti raames ehitati uus klaasivannahi koos lisaseadmetega, paigaldati uus klaasipurusti ning täiustati olemasolevat klaasipuru doseerimise ja konveierite tehnoloogiat. Lisainfo siit (http://kik.ee/et/o-i-production-estonia-klaasijaatmete-kasutamine-tootmisprotsessis).

Laupäev, 4. juuli

- Algusega kell 9 toimub Piusa liblikaretk, mida juhendab veterinaar ja liblikafotograaf Ain Piir, kelle juhendamisel saavad kõik osalejad õppida tundma päevaliblikaid. Eestis on päevaliblikaid registreeritud 113 liiki ning neist 90 saab pildistada just Põlvamaal.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo
 

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.