Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-06-26 17:29:32)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli kokku 47 varavastast kuritegu, sealhulgas 37 vargust (3 eluruumidest, 2 sõidukitest) ning 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 46 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 429 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ja registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning 3 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.
PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
25. juunil teatati, et Kesklinnas Herne tänaval asuvas majas lõi 22-aastane naine 32-aastast meest.

25. juunil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel tekkis tüli kahe koeraomaniku vahel, mille käigus tekitati tervisekahjustusi 44-aastasele mehele.

25. juunil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval asuva maja korteris lõi 54-aastane mees tuhatoosi ja käega 50-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

25. juunil teatati, et Mustamäel J. Sütiste teel asuva maja korteris lõi 68-aastane mees 63-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Harjumaa

Vargused
25. juunil teatati, et Viimsi vallas Nelgi teel asuvast majast on varastatud sularaha. Kahju on 550 eurot.

25. juunil teatati, et Rae vallas Assaku alevikus varastati ehitusjärgus majast tööriistu. Kahju on 1800 eurot.

Juhtum piiril
25. juunil kontrolliti Tallinna piiripunkti lennuga Moskvast saabunud 1981. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikku. Naisega vesteldes selgus, et viisa taotlemisel on esitatud valeandmed. Talle väljastati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Isik lahkus kell 13.50 lennuga tagasi Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine
26. juunil teatati, et Tartus Ülikooli tänava pargis lõid kolm meest 21-aastast naist ja 23-aastast meest. Politsei toimetas lööjad esialgu kainenema.

Kehaline väärkohtlemine
24. juunil teatati, et Kambja vallas Rebase külas ründas 44-aastane mees oma 35-aastast elukaaslast. Kannatanu toimetati traumapunkti. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine
25. juunil teatati, et Viljandis Vene tänaval rünnati 16-aastast noormeest ning põhjustati talle füüsilist valu ning tervisekahjustus.

Võrumaa

Vargus
24. juunil avastati, et Sõmerpalu vallas Lilli-Anne külas murti sisse ehitusjärgus maamajja ja varastati ehitusmaterjale, tööriistu, laelamp ja muid esemeid. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on 1133 eurot.

Juhtumid piiril
25. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 54-aastsane mees, kelle kontrollimisel selgus, et tema pass on ajaliselt kehtetu. Mehele koostati isikut tõendava dokumendi kontrollimiseks võtmise tõend ning tal lubati riiki siseneda. Mees mõtles aga ümber ning läks tagasi Venemaa Föderatsiooni.

24. juunil märkasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärvel mootorpaadi ebaseadusliku kontrolljoone ületust suunaga Eestist Venemaa Föderatsiooni. Naaberriigi piirivalvurid pidasid ajutist kontrolljoont ületanud aluse kinni Venemaa vetes. Selgus, et paadis oli kaks Eesti Vabariigi kodanikku, mõlemad mehed 31-aastased, ja antud numbriga aluse väljasõit järvele oli registreeritud. 25. juunil toimetasid Mehikoorma piirivalvurid mehed tagasi Eestisse. Mehed selgitasid, et ajutise kontrolljoone ületuse põhjustasid navigatsiooniseadme viga, halb ilm ning kogenematus. Venemaa Föderatsiooni piirivalve määras mõlemale mehele rahatrahvi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
25. juunil kella 21.30 ajal tungiti Rakvere Vee tänava korteris kallale 46-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

Vargus
25. juunil teatati politseile, et Tapa vallas Patika külas varastati kõrvalhoonest mootorratas Kawasaki registreerimisnumbriga 17RY, mootorsaag ja muid tööriistu. Kahju on 1590 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised
25. juunil kella 13.40 paiku tungiti Jõhvis Vahe tänava korteris kallale 40-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 55-aastase mehe.

25. juunil kella 10.40 paiku tungiti Narvas Kangelaste tänaval kallale 33-aastasele naisele.

Vargus
25. juunil kella 00.45 paiku varastati Narvas Uusküla majast erinevaid kuldehteid, mobiiltelefon ja muid asju. Kahju on 1497 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine
24. juunil kella 4 paiku löödi Emmaste vallas Pärna külas kaklust rahustama läinud 34-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
25. juunil kella 23.50 paiku löödi Haapsalus Raudtee tänaval asuvas korteris 55-aastast naist. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 59-aastase mehe.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
24. juunil kella 1.30 paiku löödi Paikuse alevis Raudtee tänaval 19- ja 39-aastast naist.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.