Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tapa linnapäev 89 ja Tapa V Vorstifestival tulevad tänavu motoriseeritumad kui eales varem (2015-06-19 16:42:31)


Tapa 89. linnapäev toimub tänavu taaskord augustikuus, täpsemalt 07.- 09. augustil 2015. Linnapäevade raames toimub ka Tapa V Vorstifestival, lisaks toimub suur vorstilaat ja Eesti V Meistrivõistlused Vorstigrillimises, näitused, kontserdid, konkursid, spordivõistlused jne.

Tänavune Tapa linnapäev rõõmustab kindlasti enim mootorispordisõpru. Esmakordselt toimub Tapal Tapa Rahvaralli laupäeval 08. augustil, mis toob autospordisõpru üle terve Eesti, kuna tegemist on ka rahvaralli Eesti MV Lääne-Virumaa etapiga. Trass paikneb Tapa ja Kadrina valla teedel ning võistluskeskus asub Tapa linnas Spordikeskuses. Infot võistluse kohta saate: 5540500 ja aivo@kassetikeskus. Lisaks toimub 07.-09.08.2015 toimub taaskord peale vaheaega Tapa linnapäeval ka rahvusvaheline Tapa triali võistlus, mis leiab aset Männikumäel, 08. augusti toimub ka linna südames atraktiivne linnaetapp. Kahel päeval toimub eraldi kaks võistlust, nii Eesti MV, kui ka Balti MV etapp. Lisaks on ka peoplatsi kõrval Lehtse Talunike Seltsi poolt Tapa valla talunike traktorite näitus.

08. augustil toimub ka peoplatsil vabas õhus tantsuõhtu, nagu ka eelmistel aastatel. Peaesinejaks päeval on särtsakas Tanja Mihhailova ja õhtul legendaarne DJ Märt Rannamäe ning suurepärane Eesti õhtuste pidude tantsuansambel Audru Jõelaevanduse Punt. Päeval tuleb esinema ka Peterburist noorte muusikute kollektiivid laste muusikakoolist.

Tapa Vorstifestival sünnib tänavugi koostöös Eesti Grilliliidu ja Näm-Näm productioniga. Näpunäiteid tublidele vorstisõpradele vorsti valmistamisel kodustes tingimustes jagavad Eesti Rahwa Vorstikool ja Vorstikunn. Tänavu toimub ka palju traditsioonilise võistlusi, nagu rannavolle, jalgpalliturniir ja peale aastast vaheaega ka kanuuralli. Lastele on avatud kõikvõimalikud toredad atraktsioonid muusikakooli pargis. Samuti korraldatakse noortele kultuurikoja seinal graffitiüritus ja noorte kunstnike töid on võimalik jälgida ka mujal linnas. Vaata lähemalt uudise all olevast kavast ja tee endale oma päevakava, et jõuda igale poole, mis Teid huvitab, sest tegevusi jagub kõikidele.

Allikas: www.tapa.ee ja www.vorstifestival.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.