Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 25. nädala eelinfo (2015-06-15 00:26:54)


Teisipäev, 16. juuni

Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb EL põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil, kus Eesti tõstatab teema olukorrast Eesti kalandussektoris seoses Venemaa poolsete sisseveopiirangutega. Lisainfo: http://www.agri.ee/et/uudised/kruuse-tostatame-venemaa-poolt-kalatoodetele-kehtestatud-sisseveokeelu-teema-euroopa-liidu

Algusega kell 13 toimub Põllumajandusministeeriumi suures saalis lihaveisesektori visioonidokumendi 2015-2020 arutelu. Visioonidokument keskendub peamiselt lihaveiseliha tarbimise, tootmise ning lihaveiste ja lihaveiseliha ning sellest valmistatud toodete ekspordiga seotud väljakutsete lahendamisele. Kohtumisel osalevad nii ministeeriumi ametnikud, sektori esindajad (Eesti Lihaveisekasvatajate Selts) kui muud vastava töörühma liikmed (Eesti Maaülikool).

Kolmapäev, 17. juuni

Raplamaal toimub Eesti Taimekasvatuse Instituudi teadusnõukogu istung, mida juhib teadusnõukogu esimees Toomas Kevvai.

Neljapäev, 18. juuni

Põllumajandusministeerium koostöös Eesti Suursaatkonnaga Vilniuses ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojaga tutvustavad Eesti toitu Vilniuse Botaanikaaias toimuval kesksuve tähistamiseks korraldataval üritusel, mille on ellu kutsunud Põhja- ja Baltimaade saatkonnad Vilniuses.

Reede, 19. juuni

Põllumajandusministeeriumis toimub Eesti toidu teemaline ümarlaud, mille raames vahetavad toidusektori esindusorganisatsioonid infot Eesti toidu populariseerimiseks korraldatavate ning plaanitavate teavitustegevuste kohta, räägitakse läbi esimest korda toimuva Eesti toidu kuu korralduslikud küsimused ning arutletakse selle üle, kuidas Eesti toitu ja Eesti toidukultuuri kõige tõhusamalt kaasata 2018. aastal aset leidvate "Eesti Vabariik 100" ja Eesti EL eesistujamaa programmidesse.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.