Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeamet on vabatahtlikke komandosid tänavu toetanud enam kui 387 000 euroga (2015-06-13 09:42:46)


Päästeamet on selle aasta viie esimese kuuga vabatahtlikele päästjatele andnud 23 sõidukit ja toetanud 21 päästeauto remonti kokku 29 537 euro ulatuses. Samuti on antud üle 414 tükki erinevaid isikukaitsevahendeid – tulekustutusriideid, kindaid, saapaid jms.
Lepingute alusel, mille järgi vabatahtlikud päästjad osutavad päästetöid ja ennetustegevusi, on vabatahtlikele seltsidele kokku tasutud maikuu seisuga 284 277 eurot.

Muid toetusi on selle aasta viie kuuga antud 66 000 eurot, millest suur osa läks vabatahtlikke päästeseltse ühendavale katusorganisatsioonile Päästeliit, kes selle eest soetab vabatahtlikele päästjatele vajalikku varustust. Lisaks abistati Lääne Eesti Reservpäästerühma kaatri soetamisel ning toetati Roela vabatahtliku päästekeskuse soojustamist ning katla vahetamist.

Päästeameti peadirektor Kuno Tammearu kutsub ka ettevõtjaid ja kohalikke omavalitsusi oma piirkonna vabatahtlikke aktiivsemalt toetama. „Vabatahtlike päästjate tööd soodustades näitab ettevõte oma töötajaskonnale, koostööpartneritele, klientidele ja laiemale avalikkusele sotsiaalset vastutustunnet ja sisemisi väärtusi. Kogukonna turvalisus on iga inimese – külaelaniku, vallavanema, ettevõtja – südameasi. Ainult igaühe kaasabil saame Eestit turvalisemaks muuta,“ ütles Tammearu. „Suur aitäh neile ettevõtetele ja omavalitsustele, kes juba on vabatahtlikule päästele õla alla pannud, neid toetanud ja aidanud. Teist on väga palju abi olnud!“

Eestis on 109 vabatahtlikku päästekomandot ja üle 1600 vabatahtlikku päästja. Ööpäevaringses valves on üle riigi samaaegselt ligi 270 vabatahtlikku päästjat.

Laupäeval, 13. juunil toimub Harjumaal Laagris XIV Priitahtlike Pritsimeeste Foorum koos päästetehnika rongkäiguga Laagrist Vanamõisa. Sündmuse päevakava leiab http://www.päästeamet.ee/dotAsset/2b6a61cf-84e9-4eb0-a0ae-421e18e000e0.pdf

Allikas: Päästeameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.