Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Kammerorkester avab kolmapäeval, 10. juunil kell 19 Kadrioru pargikontsertide sarja (2015-06-09 13:23:03)


Tallinna Kammerorkester avab
kolmapäeval, 10. juunil kell 19.00 Kadrioru pargis sellesuvise pargikontsertide sarja.

Erinevad kavad võimaldavad publikul mõnusalt kaasa elada ja soovi korral kontserdi meeleolu kohaselt riietuda. Sarja avakontsert tuleb eriti uhke, sest laval on lausa orkester ja kõlab armastatud klassika. Kadrioru pargi kontserdiväljakul kuuleb ühte eesti muusika enimesitatud orkestriteost - Jaan Räätsa motoorset ja rütmiergast pala "Kontsert kammerorkestrile". Sellele järgnevad Heino Elleri lüürilisemad "Romanss", "Tants" ja "Kodumaine viis" ning õhtu lõpetab suurejooneline vene kõrgromantism - Pjotr Tšaikovski "Serenaad keelpillidele". Dirigendipuldis karismaatiline ja energiline noor peadirigent Risto Joost.

Piknikukontsertide sarjaga on Tallinnas taaselustatud meil kauaks unarusse jäänud, aga maailma linnades oluline ja kaunis traditsioon. Tallinna publik on selle rõõmuga vastu võtnud. Tegevust jätkub seal igale eale ja temperamendile - kes meeliskleb kaaslasega romantilises õhkkonnas, kes tukub, kes mürab lastega.

Pargikontsertide puhul satuvad kokku kaks väga head komponenti: armastatud kavad ja tasuta sissepääs. Nimelt on pargimuusikaks valitud Tallinna Filharmoonia lõppenud hooaja säravamad ja suure publiku menuga kontserdid.

Kontsertsarja algus on Kadrioru pargis ja juulis-augustis on kontserdid Löwenruh pargis Kristiine linnaosas. Sarjast "Kirjanik ja džäss" naerutab linlasi 1. juulil Contra (muusikat teeb akordioni-kontrabassi ja löökpillide trio) ja 5. augustil Andrus Kivirähk(temaga liituvad lauljad-kitarristid Jaanus Nõgisto ning Tõnu Timm). Kirjanikuhärradega vestleb ja naljatleb Jüri Aarma. 29. juulil kajavad aga pargis Viini valsid-polkad ja romantismi-ajastu glamuuri toovad publikuni Tallinna Tantsuteatri näitlejad ning särav sopran Kristina Vähi.

Kontsert on kõigile tasuta.

Allikas:  www.kadriorupark.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.