Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kesklinna pargid muutuvad kontserdipaigaks (2015-06-06 04:50:22)


Kesklinna valitsus pakub pühapäeviti parkides mõnusat meelelahutust nii lastele kui täiskasvanutele.

Lasteaia mudilastele ja algkooliealistele lastele mõeldud loengkontsert „Mida Juku ei õpi...“ tekitab läbi mängu, laulu ja tantsu huvi muusika ja teatrikunsti vastu. Koos lastega sünnib minietendus Lastega lustivad Margit Saulep, Alar Haak ja Ülla Millistfer.

Püstijalakomöödia „Elu õied“ on Piip ja Tuut esimene pere stand-up. Piip ja Tuut räägivad lugusid lastest ja täiskasvanuks saamisest. Autorid, lavastajad ja näitlejad on Haide Männamäe ja Toomas Tross, kunstnik Kristel Maamägi.

Etendust „Mida Juku ei õpi...“ saab vaadata igal pühapäeval kell 16 erinevas pargis. 7.juunil Lembitu pargis, 14. juunil Politseipargis, 21 juunil Falgi pargis ja 28. juunil Koidu pargis. Püstijalakomöödia „Elu õied“ avaetendus toimub 9. augustil Lembitu pargis, 16. augustil kordub asi Koidu pargis ja 30. augustil Politseipargis. Viimane etendus toimub 6. septembril Falgi pargis. 23. augustil saab etendust „Mida Juku ei õpi...“ näha Kadrioru pargis.

Igal juuni ja augustikuu pühapäeval kell 19 saab Toompargis Snelli tiigi ääres nautida kaunist pargimuusikat. Kontserdisari „Kesklinna suvemuusika“ toimub juba kolmandat korda. Iga kord saab kuulata kahte kontserti. 7. juunil astuvad publiku ette Bonzo ja Koit Toome & Jorma Puusaag, 14. juunil Sofia Rubina & Jason Hunter Trio ja Marek Sadam, Tõnu Laikre & Anett Pero, 21..juunil Taavi Peterson & Tajo Kadajas ja Sandra Nurmsalu kvartett, 28.juunil Rebecca Kontus ja Triin Niitoja & Jaanus Saago, 9.augustil Tõnu Timm & Jaanus Nõgisto ja Artjom Savitski Band, 16. augustil Trio Comodo ja Hedvig Hanson Trio, 23. augustil Helen Adamson ja Karl Madis & Margus Martmaa. 30. augustil lõpetab kontserdisarja Raivo Tafenau & Meelis Vind ja Liisi Koikson Trio.

Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.