Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnakäpp 2015 konkursi võitjad on selgunud (2015-06-02 12:36:51)


Kolmapäeval, 3. juunil kell 14.00 toimub Tallinna Reaalkoolis keskkonnasõbraliku haridustegevuse konkursi Keskkonnakäpp pidulik auhinnagala. Keskkonnaameti korraldatava konkursi eesmärgiks on tunnustada kõiki neid, kes on panustanud mõne keskkonnateadliku tegevusega keskkonnasõbraliku haridustegevuse edendamisse.

Konkursil hinnati töid viies sihtrühmas: kool, lasteaed, õpilasrühm/klass, õpetaja ja keskkonnaharidust pakkuv organisatsioon. Kandideerida sai samuti viies kategoorias: tubli tegutseja, tark tarbija, õnnelik õpe, kogukonna kaasaja ning innukas innovaator. Käesoleval aastal esitati konkursile 83 kandidaati.

Laureaadid valis välja žürii, kuhu kuulusid Keskkonnaameti, Keskkonnaministeeriumi, Haridus- ja Teadusministeeriumi, Eesti Õpilasesinduste Liidu, Eesti Maaomavalitsuste Liidu ja vabaühenduste esindaja ning üks eelmise aasta konkursi võitjatest. Lisaks toimus rahvahääletus, mille abil selgitati välja rahva lemmik igas sihtrühmas. Keskkonnakäpa laureaatide nimekirjaga on võimalik tutvudasiin.

Keskkonnaameti peadirektor Andres Onemari sõnul on rõõmustav, et Keskkonnakäpp on leidnud palju toetajaid ka ettevõtjate seast, kes on võitjatele pannud välja mitmed auhinnad. "Keskkonnakäpp toimub sel aastal teist korda ning mul on hea meel näha, et konkursi populaarsus on nii osalejate kui ka koostööpartnerite seas aina kasvanud. Näiteks osales sel aastal konkursil ka esimene välismaalane, Melanie Pilat Austriast, kes korraldas Saaremaal praktikat tehes Eesti saarte loodust tutvustava näituse," ütles Onemar.

Keskkonnakäpa konkursi võitjaid õnnitletakse pidulikul galal, kus laureaate tervitavadAndres Onemar (Keskkonnaameti peadirektor), Marko Pomerants (keskkonnaminister), Kersti Luzkov (Aasta Keskkonnasõbralik Ettevõte 2014) ja Sven Aaluste (MTÜ Equilibre, Keskkonnakäpp 2014 võitja tubli tegutseja kategoorias).

Keskkonnasõbraliku haridustegevuse konkurssi Keskkonnakäpp 2015 rahastab Euroopa Sotsiaalfondi programm "Keskkonnahariduse arendamine".

Allikas: Keskkonnaameti 02.06.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.