Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Vanalinna Päevad pühenduvad lastele (2015-06-01 07:36:23)


1. juunil toimub Vanalinna Päevadel Lastepäev, kus hommikust õhtuni vältavad põnevad ettevõtmised on mõeldud eelkõige väikestele linnakodanikele.

Kesklinna vanema Alar Nääme sõnul on Lastepäeva eesmärk üheltpoolt tutvustada mudilastele ja kooliõpilastele Tallinna ajaloolist südant, teisalt tuletada ühiskonnale meelde, et parim, mida võime oma tuleviku nimel teha, on pakkuda järeltulevale põlvele turvalist ja igakülgset arengut kindlustavat lapsepõlve. „Lastepäeva kavas on nii harivaid, meelelahutuslikke kui sportlikke ettevõtmisi,“ lisas Nääme.

Koostöös Eesti Sümfooniaorkestrite Liiduga toimub Raekoja platsi pealaval kell 15.00-17.30 suur kontsert, kus esinevad Lasnamäe Muusikakooli ja Nõmme Muusikakooli sümfooniaorkestrid, Rapla Muusikakooli sümfoniettorkester ja Põlva Muusikakooli keelpilliorkester ning solistid. Vahva lõppakordi annab aga päeva üritustele samal laval kell 20.00 algaval lõppkontserdil ansambel Würffel. 

Tornide väljaku laval pakuvad läbi päeva  köitvaid etteasteid Kadrioru Saksa Gümnaasium, Kristine Esko tantsukool ja MTÜ Arte Movimento, Tantsuselts Viisuveeretajad, Tantsutrupp Modus ja Gustav Adolfi Gümnaasiumi trummitüdrukud. Samal ajal saab Tornide väljaku pargis õppida võitluskunste, pallimänge, maadlust, teha pudelipõhja trükki, valmistada paberit, punuda pärlitest käevõrusid, maalida kivimaale ja teha animafilme.

Tallinna Vanalinna Päevade lastepäev on suurim Lastekaitsepäeva puhul toimuv üritus linnas.

Loe edasi...


Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.