Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 23. nädala eelinfo (2015-06-01 07:16:25)

Esmaspäev, 1. juuni

- Esmaspäeval algab Saksamaal Bonnis rahvusvaheline kliimamuutuste konverents, mille põhiteemaks on Pariisi kliima kokkuleppe ettevalmistamine.

- Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb maaelukomisjoni istungil.

- Algusega kell 12.00 autasustab Loodusmuuseum joonistusvõistluse "Püüa kakku" parimate tööde autoreid, avab oma trepigaleriis väljavalitud töödest näituse ning viib parimad kunstnikud 4.-12. klassidest koos juhendajatega eksklusiivsele liblikaretkele.
 

Teisipäev, 2. juuni

- Kell 15.00 toimub Koiva-Mustjõe maastikukaitseala kaitse-eeskirja muutmise avalik arutelu Hargla Maakultuurimajas.

- Keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regiooni juhataja Kaja Lotman osaleb 2. juunil Euroopa Looduskaitsealade Liidu (Europarc Federation) teisel aastakoosolekul Brüsselis, kus arutletakse inimeste ja suurkiskjate kooseksisteerimise üle.

- Keskkonnaministeeriumis toimub algusega kell 14 keskkonnaministri metsandusnõukogu koosolek. Arutlusele tulevad Vabariigi Valitsuse tööplaani metsanduse punktide tutvustamine, sh metsanduse arengukava aastani 2020 (MAK 2020) rakendusplaani 2016-2020 koostamine, metsaseaduse muutmise eelnõu väljatöötamiskavatsus jt; MAK2020 2014. aasta vahearuanne ning vääriselupaikade kaitsekorraldus.


Kolmapäev, 3. juuni

- Keskkonnaministeeriumis toimub kliimapoliitika põhialuste aastani 2050 koostamise energeetika töörühma koosolek.

- Keskkonnaminister Marko Pomerants esineb sõnavõtuga Eesti Metsa-ja Puidutööstuse Liidu ja Riigikogu keskkonnakomisjoni konverentsil

- Kell 14.00 toimub Tallinna Reaalkoolis konkursi Keskkonnakäpp pidulik auhinnagala, kus tunnustatakse tublimaid keskkonnasõbraliku haridustegevusega silma paistnud õppeasutusi, lasteaedasid, õpetajaid ja loodusharidusega seotud organisatsioone. Auhindu annavad üle Marko Pomerants ning Andres Onemar.

- Algusega kell 12.00-19.00 toimub Loodusmuuseumis ja selle hoovis Tallinna Vanalinna Päevade raames suur perepäev. Toimuvad mitmed loodusretked nii linna parkidesse kui kaugele rappa, töötoad, ekskurssioonid, kuraatoritunnid, oma käsitööd tutvustavad ja müüvad mitmed puutöömeistrid, avatud on nii Loodusmuuseumi kui ka Tallinna Botaanikaia näitused, toimub loodusteemaline mälumäng, esineb ansambel "Rüüt" ning avatud on puupaku kohvik.

Neljapäev, 4. juuni

- Keskkonnaministeeriumi kalandusosakond kohtub Kasepääl Peipsi kaluritega, et valmistuda Eesti-Vene kalandusläbirääkimisteks.

- Kell 11.00 toimub Tartus Ahhaa keskuses Keskkonnaameti korraldatav konverents "Kas surve veekeskkonnale on suurenenud?" Konverentsile on oodatud vee erikasutajad, kohalike omavalitsuste ja maavalitsuste esindajad, keskkonnakonsultatsiooni ettevõtete spetsialistid, põllumajandustootjad, valitsusvälised organisatsioonid, teadusasutuste esindajad jt huvilised, kellele on oluline Eesti vete hea seisund.

Laupäev, 6. juuni

- Laupäeval ja pühapäeval toimuvad Tartu lennundusmuuseumi territooriumil ja selle kohal olevas õhuruumis Eesti lennupäevad, kus Riigi Ilmateenistus tutvustab lennumeteoroloogia teenust (nt lennuväljade ja õhuruumi ilmaprognooside ja hoiatuste koostamine).
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.