Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-05-25 14:33:16)
Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 185 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 101 varavastast kuritegu, sealhulgas 2 röövimist ning 91 vargust (11 eluruumidest, 2 sõidukitest) ja 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 12 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 17 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus 3. Tabati 65 alkoholijoobes ja 6 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 559. Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu, 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, 3 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 3 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

22. mail teatati, et Nõmmel Lemmiku tänaval asuvas majas tekitas 53-aastane mees vigastusi 61-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

22. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuva maja korteris lõi 33-aastane naine 61-aastast meest.

24. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Linda tänaval asuva maja korteris tungis 55-aastane mees kallale 65-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

Vargused

22. mail teatati, et Kesklinnas Paadi tänaval asuvast majutusasutusest on varastatud sülearvuti, fotokaamera ja muud tehnikat. Kahju on 4000 eurot.

22. mail teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval asuvast laost on varastatud tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

22. mail teatati, et Haaberstis Piibelehe tänaval asuvast majast on varastatud tööriistu. Kahju on 2000 eurot.

23. mail teatati, et Kesklinnas Türi tänaval varastati autost mobiiltelefone ja muud tehnikat. Kahju on 1200 eurot.

23. mail teatati, et Kesklinnas Marta tänaval asuva majutusasutuse hoovist on varastatud kaks jalgratast. Kahju on 2400 eurot.

24. mail teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvast korterist on varastatud ehteid ja muid isiklikke asju. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
22. mail teatati, et Kiili vallas Luige alevikus lõi 39-aastane mees 81-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

22. mail teatati, et Kuusalu vallas Kiiu alevikus tekitati tüli käigus kehavigastusi 40-aastasele mehele ja kahjustusi tema autole. Kahju on 8200 eurot.

Vargused
22. mail teatati, et Kuusalu vallas Pärispea külas asuvast majast on varastatud tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

22. mail teatati, et Saue vallas Ääsmäe külas varastati garaažist tehnikat. Kahju on 300 eurot.

22. mail teatati, et Harku vallas Kütke külas on garaažist varastatud tööriistu. Kahju on 2000 eurot.

23. mail teatati, et Viimsi vallas Pärnamäe külas varastati garaažist muruniiduk ja survepesur. Kahju on 750 eurot.

23. mail teatati, et Saue vallas Ääsmäe külas asuvast majast on varastatud tööriistu. Kahju on 700 eurot.

24. mail teatati, et Harku vallas Tutermaa külas asuvast garaažist on varastatud tehnikat. Kahju on 650 eurot.

24. mail teatati, et Keila vallas Kulna külas on varastatud sukeldumisvarustust. Kahju on 6000 eurot.

24. mail teatati, et Viimsi alevikus Rohuneeme teel asuvast laost varastati autorehve. Kahju on 200 eurot.

24. mail teatati, et Maardu linnas Orumetsa tänaval asuva maja hoovist on varastatud riideid. Kahju on 550 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

23. mail teatati, et Tabivere vallas Tabivere alevikus ründas 19-aastane naine tuttavat 18-aastast neidu. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Tartumaa

Vargus

24. mail teatati, et Tartus Kalda teel murti sisse korterisse ja varastati kuldehteid, sularaha, teler Philips, sülearvuti Dell ja muid esemeid. Kahju on täpsustamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

23. mail teatati, et Tartus Küüni tänaval lõi 13-aastane poiss tuttavat 14-aastast poissi. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi.

Kehaline väärkohtlemine

22. mail teatati, et Ülenurme vallas Lemmatsi külas ründas 44-aastane alkoholi tarvitanud mees oma 80-aastast isa. Kannatanu toimetati haiglasse kontrolli.Mees on kahtlustatavana üle kuulatud.

Valgamaa

Vargus

22. mail teatati, et Valgas Viljandi tänava hoovis siseneti lukustamata sõiduautosse Volkswagen ning varastati kindalaekast rahakott dokumentide ja sularahaga. Kahju on 415 eurot.

Viljandimaa

Muu juhtum
22. mai õhtul avastati Viljandis Lääne tänaval asuval sularahaautomaadil kopeerimisseade. Täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel. Kahtlustatavana ei ole praeguseks kedagi üle kuulatud.

Juhtumid piiril

22. mail avastasid Varnja piirivalvurid Peipsi järves kolmel korral ebaseaduslikult püügile asetatud tähistamata nakkevõrgud. Võrgud eemaldati püügilt ja toimetati kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Varnja teenistusse.

23. mail avastasid Varnja piirivalvurid Peipsi järves kahel korral ebaseaduslikult püügile asetatud tähistamata nakkevõrgud. Piirivalvurid toimetasid võrgud kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Varnja teenistusse.

24. mail saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduk Mercedes-Benz, mida juhtis 45-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrolli käigus tuvastasid piirivalvurid, et sõiduki tehasetähis on muudetud. Sõiduk paigutati täiendavaks kontrolliks piiripunkti territooriumile arestiaeda ja isik lahkus jalgsi Venemaa Föderatsiooni.

24. mail avastasid Varnja piirivalvurid kahel korral Peipsi järves ebaseaduslikult püügile asetatud tähistamata nakkevõrgud. Piirivalvurid eemaldasid võrgud püügilt ning toimetasid need kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Varnja teenistusse.

24. mail kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis riiki siseneval suunal 27-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Dokumentide kontrollis tuvastasid piirivalvurid, et mehe passis olev Schengeni viisa ei ole ajaliselt veel kehtima hakanud, seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

24. mail avastasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärves kolmel korral ebaseaduslikult püügile asetatud tähistamata nakkevõrgud. Piirivalvurid eemaldasid võrgud püügilt ning toimetasid need kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Mehikoorma teenistusse.

24. mail saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Chevrolet, mida juhtis 38-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõiduki kontrollimisel selgus, et sellel puudub kehtiv liikluskindlustus. Mehele määrati rahatrahv ja tal lubati koos sõidukiga lahkuda Venemaa Föderatsiooni.

24. mail pidasid Mehikoorma piirivalvurid Tartu-Räpina-Värska maantee 64. kilomeetril kinni 36-aastase mehe, kes juhtis alkoholi tarvitanuna jalgratast. Mehele määrati rahatrahv.

25. mail kontrollisid Mehikoorma piirivalvurid Mehikoorma alevikus Pihusti teel sõidukit Opel. Sõiduki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et selle roolis olnud 31-aastane mees juhtis sõidukit, mis oli kehtestatud korras ümber registreerimata ja sellel puudus ka liikluskindlustus. Mehele määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

22. mail avastati, et Vihula vallas Võsul oli sisse murtud suvilasse, kust varastati televiisor väärtusega 800 eurot. Samal ajal avastati, et ka teises suvilas on samuti vargil käidud ja varastatud telekas, polaroidkaamera ja suitsuandur. Kahju on 485 eurot.

Ööl vastu 23. maid varastati Tapal Rohelisel tänavalt sõiduauto Audi 80 registrimärgiga 431TFU. Kahju on 900 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

21. mail avastati, et Narva-Jõesuus Karja tänaval on korterist varastatud erinevaid esemeid, millega tekitati kannatanule kahju 985 eurot.

22. mai öösel lõhuti Sillamäel Viru puiesteel kaubanduskeskusel aknaklaas ja varastati 1800 euro väärtuses kaupa.

23. mail avastati, et Narvas Võidu tänaval asuva maja keldrist on varastatud muruniitja väärtusega 275 eurot.

23. mail varastati Narvas Tallinna maanteel asuva kaubanduskeskuse parklas autost seljakott, kus oli jope, erinevad võtmed ja autodokumendid. Kahju on 526 eurot.

24. mail lõhuti Jõhvis Linda tänaval kaupluse kabineti ukseklaas ja sahtlist varastati 935 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Omavoliline sissetung

25. mail kella 14 ja 16 vahel tungiti Nõva vallas Hindaste külas talumajja.

Otsingu- ja päästesündmus

23. mail kell 16.00 paiku anti merevalvekeskusele teada, et Vormsi saare põhjaküljel asuva Suur-Tiuka laiu lähedal on paat kalastajatega ümber läinud. Paadis olnud kolm meest olid vees ja vajasid abi. Teate edastasid õnnetuspaiga lähedal kalastanud inimesed, kes kohe hädasolijatele appi suundusid. Õnnetusse sattunud kolm kalastajat aidati veest välja. Samal ajal asusid õnnetuspaiga poole teele Haapsalu politseijaoskonna merepäästjad koos meedikuga. Kell 16.38 jõudsid merepäästjad teataja juurde ja võtsid merest päästetud kolm kalastajat oma alusele. Meedik vaatas meeste tervisliku seisundi üle ja 63-aastane mees toimetati alajahtumise tõttu haiglasse. Teised kaks meest meditsiinilist abi ei vajanud. Meeste sõnul paiskus paat ümber tänu tugevale lainetusele. Õnnetusse sattunud kalastajad olid kained ja kandsid päästeveste.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

22. mail kella 11 paiku löödi Pärnus Kaevu tänaval korteris omavahelise tüli käigus 32-aastast naist.

Vargused

22. mail kella 10 paiku avastati, et Pärnus Ranna puiesteel on kohvikust varastatud 4100 eurot sularaha.

23. mai kella 1 ja 8 vahel varastati Pärnus Lille tänaval sõiduautost makk, võimendi ja kõlarid. Kahju on 500 eurot.

23. mail kella 3 paiku varastati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutusest käekott koos dokumentide ja mobiiltelefoniga. Kahju on 355 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
23. mail kella 9 paiku löödi Vigala vallas Vana-Vigala külas 24-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 21-aastane mees.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 25.05.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.