Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Räimepüük kastmõrdadega Pärnu maakonnas Kihnu ja Manija saare püsielanikele peatatakse (2015-05-22 10:50:43)


Maaeluminister Urmas Kruuse allkirjastas täna käskkirja, millega peatab alates 23. maist kastmõrdadega kalapüügi Pärnu maakonnas Kihnu ja Manija saare püsielanikele, sest räime lubatud aastasaak on piirkonnas ammendumas.

Pärnu maakonnas Kihnu ja Manija saare püsielanike kaluri kalapüügiloa alusel on 21. mai seisuga püütud 1184 tonni räime. Piirkonna lubatud aastane väljapüük on 1239 tonni. Seega on piirkonnale lubatud räimesaagist tänaseks ammendunud juba ligi 96%, mistõttu kalapüügiseaduse (§ 9 lõike 6) kohaselt tuleb püük peatada.

Ministri käskkiri 2015. aasta räimepüügi peatamise kohta Pärnu maakonnas Kihnu ja Manija saare püsielanikele kaluri kalapüügiloa alusel Läänemerel ICESi alarajoonis 28.1 (Liivi laht) avaldatakse Ametlikes Teadaannetes ning see avalikustatakse ka Põllumajandusministeeriumi veebilehel ja edastatakse vastavatele erialaliitudele.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 22. mai 2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.