Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-05-20 23:56:46)


Möödunud ööpäeva jooksul
registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 91 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ning 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine, 33 vargust (5 eluruumidest, 2 sõidukitest) ning 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 1 inimene. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 361väärtegu. Möödunud nädala jooksul registreeriti 15 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piiril väljastati 4 sisenemiskeeldu ja registreeriti 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

19. mail teatati, et Preesi tänaval tekkis naabritevaheline tüli, mille käigus tungiti kallale 37-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 44-aastase mehe.

19. mail teatati, et Vilu tee eramus tekitati füüsilist valu 57-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 58-aastase mehe.

Vargused

19. mail teatati, et Sõle tänaval varastati avaldaja rahakotist tähelepanu hajutamisega pangakaart ja võeti sellega hiljem raha välja. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

19. mail teatati, et Suurevälja tänava eramusse murti akna lõhkumise teel sisse ja varastati ehteid. Vargusega tekitatud kahju on 10 000 eurot.

Harjumaa

Vargus

19. mail teatati, et Vääna-Jõesuu külas hoonetesse sisse ja varastati ehitusmaterjale. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

Juhtum piiril

19. mail saabusid Helsingist Tallinna reisilaevaga kolm Filipiini Vabariigi kodanikku, 1990. aastal sündinud mees ning kaks 1989. aastal sündinud meest. Mehed esitasid kontrolliks kehtivad Filipiini Vabariigi kodaniku passid ja kaks isikutest ka kehtetud Soome Vabariigi elamisloakaardid. Kuna nad viibisid Eestis seadusliku aluseta, koostati neile Eestis seadusliku aluseta viibiva ja viibinud välismaalase arvestuskaardid ning ettekirjutused Eestist lahkumiseks. Kõigile määrati rahatrahvid summas 100 eurot. Sissesõidukeelde ei kohaldatud ja mehed lahkusid Eestist sama päeva õhtul.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

19. mail teatati, et Tartus Vanemuise tänaval varastati rattaparklast lukustatud jalgratas. Kahju on täpsustamisel.

18. mail teatati, et Tartus Sepa tänaval varastati ettevõtte territooriumilt katalüsaatoreid. Kahju on umbes 400 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

18. mail teatati et Tartus Kalevi tänava korteris ründas ühise alkoholitarvitamise käigus 31-aastane mees tuttavat 23-aastast meest katkise pudelikaelaga. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi ja ta lubati kodusele ravile.

Avaliku korra raske rikkumine

16. mail teatati, et Tartus Narva maantee ööklubi suitsuruumis lõi tundmatu isik 19-aastast neidu. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Viljandimaa

Vargus

18. mail teatati, et Karksi vallas Ainja külas murti sisse talumajja ja varastati erinevaid esemeid. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 56-aastase mehe.

Juhtumid piiril

19. mail avastasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärvel mootorpaadi, mille väljumine järvele ei olnud kordonis eelnevalt registreeritud. Piirivalvurid võtsid ühendust paadi omanikuga ja talle anti korraldus sõita Laaksaare sadamasse. Paadi omanikule määrati rahatrahv 20 eurot.

19. mail avastasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärves tähistamata võrguliini. Piirivalvurid eemaldasid võrgu püügilt ja toimetasid selle Mehikoorma teenistusse Keskkonnainspektsioonile üleandmiseks.

19. mail saabus Luhamaa piirikontrolli riiki sisenevale suunale 31-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik koos 4-aastase lapsega. Dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et isikute viisad ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud. Isikute riiki sisenemine tõkestati ja nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

19. mail peatasid Piusa kordoni piirivalvurid Võrumaal Misso vallas Määsi-Kiviora tee 3. kilomeetril kontrollimiseks sõiduki Mercedes-Benz, mida juhtis 62-aastane mees. Juhi kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et ta on tarvitanud alkoholi. Mees kõrvaldati juhtimiselt ja juhtumiga tegeleb edasi Võru politseijaoskond.

20. mail peatasid Saatse kordoni piirivalvurid Põlvamaal Värska vallas Poogandi teel sõiduautot KIA, mida juhtis 46-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et sõiduki juht oli joobes. Juhtumiga tegeleb edasi Põlva politseijaoskond.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

18. mail avastati, et Tapal Hiie tänaval on kortermaja hoovist varastatud riideid ja esmatarbekaupu. Kahju on 487 eurot.

19. mail murti Tapal Veski tänaval korterisse, kust varastati 2770 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus

19. mai öösel murti Sillamäel Pavlovi tänaval pandimajja, kust varastati mobiiltelefone. Kahju on 500 eurot.

Asja rikkumine

19. mail süüdati Narvas Joala tänaval puumaja sein, millega tekitati kahju 5000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Asja rikkumine või hävitamine

Ööl vastu 19. maid põles Märjamaa vallas Käriselja külas sõiduauto Volkswagen Passat, mis hävis. Kahju on 6630 eurot.

Vargus

Ajavahemikul 8. oktoober 2014 kuni 19. mai 2015 murti Märjamaa vallas Käriselja külas sisse talumajja ja kõrvalhoonesse ning varastati riidekapp, kaks tooli ja 30-liitrine piimanõu. Kahju on 460 eurot.

Allikas:  Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.