Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Annelinna festival elavdab kodukanti (2015-05-20 03:47:22)


20.-23. maini, kolmapäevast laupäevani, toimub Tartus Annelinna festival. Tasuta ürituste ja tegevustega tõmmatakse tähelepanu Annelinnale kui mitmekesisele elukeskkonnale ning meelitatakse annelinlased kodudest välja.


Festival algab kahe üritusega: kolmapäeval kell 17 toimub Annelinnas keskkonnateemaline seiklusmäng, Kaunase puiesteele aga rajatakse kogukonna peenar. Kell 18 järgneb ekskursioon Tartu maheaeda, 21.30 korraldatakse retk nahkhiirte vaatlemiseks.

Neljapäeval 17-19 toimub Triinu ja Taavi lasteaias Kaunase puiesteel heategevuslik laat ning 21.30 näidatakse Tartu Hansa kooli õuel Anne tänaval välikino, linastub Vladimir Loginovi dokumentaalfilm Lasnamäest "Sipelgapesa".

Reede algab kepikõnniga kell 12. Kell 16 järgneb Anne noortekeskuses Tartu noortekeskuste spordipäev. Õhtul kell 20 tehakse rattaretk mööda Annelinna.

Laupäeval kestab 12-19 Kellukese lasteaia kõrval Kaunase puiesteel kogukonna platsipäev, kus on teater ja muusika, sport ja meisterdamine, näitused ja arutelud. Platsipäeval on avatud ka täika.

Kell 15-17 toimub dialoogipaviljonis arutelu Annelinna visioonikonkursi töötubade värskete tulemuste teemal. Kohal on ideede autorid ja linnavalitsuse esindajad. Töötubade tulemusi saab näha ka veebis:https://annelinnaportaal.wordpress.com/tootubade-tulemused/

Kell 18.45 lõpetatakse festival pidulikult.

Festivali korraldavad Anne noortekeskus ja Tartu linnavalitsus koostööpartneritega.

Pikem kava ning registreerimisõpetus mõne ürituse tarbeks on festivali kodulehel:https://annelinnaportaal.wordpress.com/annelinna-festival-2015/

Allikas: Tartu linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.