Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-05-14 20:37:51)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 34 varavastast kuritegu, millest 29 olid vargused (eluruumidest 4 ja sõidukitest 2).

Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest ning alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 9. Väärtegusid registreeriti 260.

Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld ja registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. mail teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval tekitati rüseluse käigus 41-aastasele mehele kehavigastusi ja füüsilist valu.

13. mail teatati, et Lasnamäel Peterburi teel tekitati kehavigastusi 49-aastasele mehele.

13. mail teatati, et Kristiines Tedre tänaval asuva maja korteris tekitas 47-aastane mees füüsilist valu 25-aastasele mehele.

Vargused

13. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Pebre tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 2500 eurot.

Harjumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Juhtum piiril

13. mail tuvastati, et Venemaa Föderatsiooni kodanik on viibinud Schengeni riikide territooriumil 12 päeva ilma seadusliku aluseta, millest ühe päeva Eestis. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et üks Tartu valla elanik pani internetiportaali müüki mobiiltelefoni iPhone. 8. mail soovis tundmatu mees telefoni osta ning saatis müüjale panga maksekorralduse näitamaks, et kauba eest on tasutud. Müüja pani telefoni postiga samal päeval teele, kuid pole kauba eest raha tänaseni saanud. Esitatud maksekorraldus osutus võltsinguks. Kahju on 605 eurot.

Viljandimaa

Vargus

12. mail teatati, et Tarvastu vallas Maltsa külas murti sisse eramusse ja kõrvalhoonesse ning varastati kaks akent, mootorsaag Stihl, sülearvuti Lenovo, murutrimmer, ahjuuks, pliidirauad ja tööriistu. Kahju on kokku 2351 eurot.

Juhtumid piiril:

13. mail kontrollisid Mehikoorma piirivalvurid Põlvamaal Räpina linnas sõiduautot Ford, mida juhtis 88-aastane mees. Piirivalvurid tuvastasid, et sõidukil puudus kehtiv tehnoülevaatus. Mehele määrati rahatrahv.

13. mail kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Jõgevamaal Pala vallas Peipsi järve ääres seisvat paati. Kontrollimisel selgus, et paat ei olnud registrisse kantud ning paadi

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

13. mail kella 5 paiku hommikul murti sisse Sillamäel Viru puiesteel asuvasse apteeki ja varastati arvuti. Kahju on täpsustamisel.

13. mail kella 14 paiku varastati Jõhvis Lääne tänava eramust 500 eurot.

13. mail varastati Kohtla valla eramust sülearvuti ja fotoaparaat. Kahju on 650 eurot.

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramine ettevaatamatusest

11. mail juhtus tööõnnetus Lääne-Nigula vallas Taebla alevikus tootmishoones, kus 25-aastane mees kukkus 1,5 meetri kõrguselt alla betoonpõrandale ja sai viga.

Omavoliline sissetung

Ajavahemikul 23. aprill kuni 12. mai murti sisse Lihulas Põllu tänaval eramusse ning paisati segamini ja viidi kaasa erinevaid esemeid. Varastatu loetelu ja kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. mail kella 21.30 paiku löödi Pärnus Oja tänaval korterelamu trepikojas 61-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargus

Ajavahemikul 12.-13. mai varastati Pärnus Kuldse Kodu tänavale pargitud sõiduautost automagnetoola Panasonic, surfivarustust ja muid esemeid. Kahju on 470 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.