Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-05-13 23:01:18)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 61 varavastast kuritegu, millest 2 olid röövid ja 50 vargused 50 (eluruumidest 5 ja sõidukitest 2).

Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest ning tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 251.

Piiril väljastati 4 sisenemiskeeldu ja esitati 3 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Rööv

12. mail teatati, et Kesklinnas Viru tänaval rööviti 41-aastaselt mehelt rahakott. Kahju on 300 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

12. mail teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas majas tekitati füüsilist valu 57-aastasele naisele.

12. mail teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuva maja korteris tekitas 42-aastane mees füüsilist valu 63-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargus

12. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Pebre tänaval on varastatud tehnikat. Kahju on 1500 eurot.

Harjumaa

Vargus

12. mail teatati, et Rae vallas asuva ettevõtte territooriumilt on varastatud ehitusmaterjale. Kahju on 5000 eurot.

Juhtum piiril

12. mail koostati piiril sisenemiskeeld kahele Vene Föderatsiooni kodanikule, sest nad ei suutnud põhjendada oma reisi eesmärki. Mehe ja naise viisa tunnistati kehtetuks ja nad lahkusid Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. mail teatati, et Põltsamaal Tartu maantee kaupluses on pomm. Demineerijad kontrollisid ümbruse ja lõhkekeha ei leitud. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 14-aastase poisi.

Tartumaa

Vargused

11. mail teatati, et Tartus Ravila tänaval murti sisse metallkonteinerisse ja varastati muruniiduk, 5-liitrine kanister koos kütusega ja murureha. Kahju on 249 eurot.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised

11. mail teatati, et Puka vallas Purtsi külas tekkis abikaasade vahel tüli, mis päädis kähmlusega. Rüseluse käigus põhjustas 67-aastane mees oma 62-aastasele abikaasale füüsilist valu ja naise vigastused fikseeris kiirabi.

11. mail teatati, et Valgas Kungla tänaval lõi elukaaslane 36-aastast naist. Kiirabi fikseeris kannatanu vigastused.

Juhtumid piiril:

12. mail kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki sisenemisel 48-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kontrollimisel selgus, et mehel puudub seaduslik alus riiki sisenemiseks, kuna tema viisa on ajaliselt kehtetu. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

12. mail kontrollisid Varnja piirivalvurid ATV-d, mida juhtis 23-aastane mees. Kontrollimisel selgus, et isikul puudus vastava maastikusõiduki juhtimisõigus ja sõiduk on ka registreerimata. Piirivalvurid kõrvaldasid mehe juhtimiselt ja tema suhtes alustati väärteomenetlus.

12. kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis riigist väljumisel veokit MAN, mida juhtis 58-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel avastati, et sõidukil puudub kehtiv tehnoülevaatus. Mehele määrati rahatrahv ja suunati lähimasse tehnoülevaatuspunkti.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

12. mail teatati politseile, et Narva-Jõesuus Jaan Poska tänavalt varastati osaühingule kuuluv välikäimla. Kahju on 1000 eurot.

Ööl vastu 12. maid varastati Sillamäel Sõtke tänava piiratud territooriumilt sõidukite osi ja tööriistu. Kahju on 900 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

12. mail kella 9 paiku löödi Kohtla-Järvel Põhja allee korteris 82-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 48-aastase mehe.

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargused

Ajavahemikul 7.-11. mai murti Väätsa alevikus sisse asutuse hoonesse ning varastati kaks roostevabast terasest vanni ja üks alumiiniumist vann. Kahju on 1500 eurot.

Ajavahemikul 11.-12. mai varastati Türi vallas Laupa külas ühel kinnistul seisnud viielt traktorilt akud ja ühe traktori kütusepaagist umbes 30 liitrit diislikütust. Kahju on 555 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. mail kella 17.30 paiku löödi Pärnus Haapsalu maanteel 31-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

12. mail kella 12 paiku löödi Häädemeeste vallas Ikla külas tee ääres sõiduauto rehvi vahetanud 48-aastast meest.

Vargused

Ajavahemikul 11.-12. mai varastati Pärnus Kirsi tänaval maja eest kaks metalltoru külge lukustatud jalgratast. Kahju on 920 eurot.

Ajavahemikul 11.-12. mai varastati Pärnus Tallinna maanteele pargitud maasturilt neli valuvelge koos rehvidega. Kahju on 1500 eurot.

Omavoliline sissetung

Ajavahemikul 11.-12. mai tungiti sisse Pärnus Suur-Posti tänaval korterisse ja aeti asju segamini. Esialgsetel andmetel midagi varastatud ei ole.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.05.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.