Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-05-05 14:39:52)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 153 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli kokku 96 varavastast kuritegu, sealhulgas 85 vargust (4 eluruumidest, 2 sõidukitest) ja 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Tabati 12 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 264 väärtegu. Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

4. mail teatati, et Raadiku tänava kortermaja trepikojas löödi 56-aastast naist.

4. mail teatati, et Estonia puiestee korteris löödi 46-aastast naist.

4. mail teatati, et Laia tänava restoranis löödi 40-aastast meest.

4. mail teatati, et Kari tänava korteris tungiti kallale 33-aastasele naisele.

4. mail teatati, et Vana-Posti tänaval tekitati füüsilisi vigastusi 46-aastasele mehele.

4. mail teatati, et K. Kärberi tänava korteris rünnati 58-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 62-aastase mehe.

4. mail teatati, et Linnamäe tee korteris tungiti kallale 47-aastasele naisele.

4. mail teatati, et Võidujooksu tänaval tekkis konflikt kahe mehe vahel, mille tagajärjel tekitati füüsilist valu ning vigastusi 24-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

Vargused

4. mail teatati, et Pronksi tänava ehitusobjektilt varastati elektritööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 1250 eurot.

4. mail teatati, et Tähetorni tänava laohoone juurest varastati kaks katusetala. Vargusega tekitatud kahju on 7950 eurot.

4. mail teatati, et Sõbra tänava garaaži murti sisse ja varastati veljed rehvidega, tööriistakohver, mäesuusad ning jalgrattasadul. Vargusega tekitatud kahju on 7900 eurot.

4. mail teatati, et Võidujooksu tänaval pargitud sõiduautost varastati multimeediamakk. Vargusega tekitatud kahju on 1150 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. mail teatati, et Viimsi vallas Aiandi tee korteris tungiti kallale 32-aastasele naisele.

Vargus

5. mail teatati Keilas Allika tänava kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 350 eurot.

Juhtumid piiril

4. mail kontrolliti Tallinna piiripunktis lennureisiga Moskvast saabunud 1985. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Talle koostati piirilt väljastatud sisenemiskeeld ja ta viisa tunnistati kehtetuks. Mees lahkus hilisema lennureisiga tagasi Moskvasse.

4. mail kell kontrolliti Tallinna piiripunktis lennureisiga Moskvast saabunud 1986. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati piirilt väljastatud sisenemiskeeld. Ta lahkus hilisema lennureisiga tagasi Istanbuli.

4. mail kontrolliti Tallinna piiripunktis lennureisiga Kiievist saabunud 1988. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Naisel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Talle koostati piirilt väljastatud sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Naine viibib Tallinna lennujaama non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

3. mail teatati, et Jõgeval Aia tänava söögikohas viskas 29-aastane naine 19-aastast naist joogiklaasiga põhjustades talle tervisekahjustuse.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. mail teatati, et Nõo vallas Meeri külas ründas 62-aastane mees oma endist elukaaslast.

Valgamaa

Vargus

3. mail teatati, et öö jooksul murti Valgas Savi tänaval remondijärgus majja ja varastati tööriistu, alkoholi ja suur kohver. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on 1055 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

3. mail teatati, et Abja-Paluojas Staadioni tänaval lõi 54-aastane mees oma endist elukaaslast põhjustades talle füüsilist valu.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

2. mail avastati, et Tapal Kooli tänaval on maja kõrvalhoonest ära varastatud jalgratas Classic Discovery. Kahju on 290 eurot.

Ida-Virumaa

Kelmus

Politsei poole pöördus Narva elanik, 29-aastane mees, kes tegi avalduse pettuse kohta. Nimelt sai ta 3. mail sõnumi ettepanekuga osta omale fotoobjektiiv, mees kandis tundmatu inimese arvele 250 eurot, kuid lõpptulemusena pole ta saanud kaupa ega ka raha tagasi.

Vargused

4. mail varastati Kohtla-Järvel Ilmajaama tänaval asutuse kabinetist monitor ja kaarditerminal. Kahju on 322 eurot.

4. mail varastati Narvas Rakvere tänaval ligikaudu 100 meetrit kaablit. Kahju on 670 eurot.

Omavoli

4. mai öösel ärandati Sillamäel Gagarini tänaval parklast sõiduauto VAZ2107, mis hiljem leiti Geoloogia tänavalt.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

Ajavahemikul 2.-4. mai murti Hanila vallas sisse sõidutee äärde pargitud bussi ning varastati sealt teler ja raadio ning bussi kütusepaagist umbes 80 liitrit diislikütust. Varastatu loetelu ja kahju on täpsustamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. mail kella 16 paiku löödi Pärnus Oja tänaval asuvas korteris 71-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargus

1. mail varahommikul varastati Pärnus Rüütli tänaval asuvas lõbustusasutuses taskust mobiiltelefon koos ümbrisega, mille vahel olid dokumendid ja sularaha. Kahju on 902 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

3. mail kella 23 ja 24 vahel löödi Märjamaa vallas Loodna külas 22-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargused

Ajavahemikul 28. aprill kuni 1. mai varastati Rapla vallas Kuusiku-Nõmme külas lukustamata kuurist akulaadija, 6-7 vana akut, sepaalasi ja vaskkaablit. Kahju on 353 eurot.

Ajavahemikul 3.-4. mai murti Märjamaa vallas Maidla külas sisse taluhoonesse ja varastati elektriline ketassaag. Kahju on 150 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.05.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.