Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Mai keskel on kavas alustada Tartus Sõpruse ringi haljasala korrastamist (2015-05-05 14:35:49)

Tuginedes arboristide hinnangule on mai keskel kavas alustada Sõpruse ringristmiku haljastuse korrastamist. Haljasalalt eemaldatakse kuivanud oksad ja põõsad ning põõsastiku tihedamates kohtades eemaldatakse läbipääsu tekitamiseks ka lamandunud või kiduraid mägimände. Kõik ilusamad, püstisema kasvukuju ja suurema võraga m ännid säilitatakse.


Mägimändidega haljasala siseosas on palju kuivanud oksi ja lamandunud põõsaid, kohati on tekkinud hõredamad alad, kus mändidega läbisegi kasvavad rohttaimed ja isetekkelised lehtp õõsad. Rohttaimi tuleb kulu tekkimise vältimiseks niita ning lehtpuid ja -põõsaid välja raiuda, et nad ei hakkaks varjutama valgusnõudlikke mände. Kohati on istutusalast saanud läbimatu põõsastik, mis raskendab ala korrashoidu sh prügi koristamist.

Huvilised saavad täpsemat infot linnamajanduse osakonna haljastus-ja puhastusteenistuse arboristilt Kaire Zimmerilt, tel 7361 154, 5615 7291.


Pildil hetkeseis haljasala keskelt
 
Allikas: Tartu Linnavalitsuse 05.05.2015 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.