Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-04-29 14:04:34)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 105 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist, 46 varavastast kuritegu, millest 1 oli röövimine ja 35 vargused (eluruumidest 3 ja sõidukitest 3). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 12 ja väärtegusid registreeriti 335. Piiril väljastati 7 sisenemiskeeldu, registreeriti 1 ebaseaduslik piiriületus ja peeti kinni 2 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

28. aprillil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuva maja korteris lõi 53-aastane mees 53-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

28. aprillil teatati, et Kristiine linnaosas Kotka tänaval asuva maja korteris lõi 38-aastane mees 43-aastast naist.

28. aprillil teatati, et Kesklinnas Roosikrantsi tänaval peksis 54-aastane mees tuttavat 53-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.


Vargused


28. aprillil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel asuvast majast varastati 1300 eurot.

28. aprillil teatati, et Haaberstis Loigu tänaval asuvast majast on varastatud 1000 euro väärtuses asju.


Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. aprillil teatati, et Rae vallas Järvekülas asuva maja korteris tekitasid 38-aastane mees ja 28-aastane naine üksteisele tüli käigus kehavigastusi.

28. aprillil teatati, et Raasiku vallas Mallavere külas tekitati konflikti käigus kehavigastusi 56-aastasele mehele.

28. aprillil teatati, et Jõelähtme vallas Jägala külas tekitas 48-aastane naine kehavigastusi 22-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Juhtum piiril

28. aprillil väljastati Muuga piiripunktis sisenemiskeeld India Vabariigi kodanikule, sest naisel ei olnud viisat ega elamisluba.


LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus


28. aprillil teatati, et Põlva vallas Taevaskoja külas tungiti lõhkumise teel parkimisplatsil seisnud bussi ja varastati kaks kotti, milles olid fotoaparaat, kaamera, võtmed, rahakott ja dokumendid. Kahtlustatavana on üle kuulatud 27-aastane mees.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine


28. aprillil teatati, et Tartus Pikal tänaval ründas tuttav mees 55-aastast meest. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Valgamaa

Vargus

28. aprillil teatati, et Hummuli vallas Jeti külas on sisse tungitud eramusse ja varastatud neli malmist ahjuust, hüdrofoor ja muid esemeid. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 7115 eurot.


Võrumaa

Vargus


28. aprillil teatati, et Võru linnas Katariina alleelt varastati lukustamata jalgratas Atemi. Kahju on umbes 300 eurot.

Juhtumid piiril:


28. aprillil avastasid Varnja piirivalvurid Peipsi järvel püügile asetatud nakkevõrguliini, mis ei olnud nõuetekohaselt tähistatud. Piirivalvurid eemaldasid võrgud püügilt ja toimetasid need Varnja teenistusse. Juhtumiga tegeleb edasi Keskkonnainspektsioon.


28. aprillil kontrollisid Luhamaa piirivalvurid Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 282. kilomeetril sõiduautot Volkswagen, mida juhtis 28-aastane Eesti Vabariigi kodanik. Kontrollimise käigus tuvastasid piirivalvurid, et sõidukil oli läbimata tehnonõuetele vastavuse kontroll. Mehele määrati rahatrahv.

28. aprillil märkasid Mehikoorma piirivalvurid Tartumaal Mehikoorma alevikus liikumas sõiduautot Ford, millel oli läbimata tehnonõuetele vastavuse kontroll. Sõiduki juhile määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. aprillil lõi üks mees Rakveres Turu platsi tänaval asuva maja juures 37-aastasele mehele vastu nägu, millega põhjustas kannatanule tervisekahjustuse.


Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine


28. aprillil peksid tundmatud noormehed Narvas Pähklimäe tänaval 46-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 20-aastane mees.


Vargused


Ööl vastu 28. aprilli varastati Narvas Kerese tänaval sõidukist Citroёn Jumper survepesur, akutrell ja teisi esemeid. Kahju on 1575 eurot.

Ööl vastu 28. aprilli murti Sillamäel Ranna tänaval sõidukisse Mercedes-Benz Vito, kust varastati automakk, tööriistu ja teisi esemeid. Kahju on 374 eurot.


28. aprillil varastati Kohtla-Järvel Maleva tänaval maja treppikoja rõdult jalgratas Discoveri väärtusega 223 eurot.


28. aprillil varastati Kohtla-Järvel Maleva tänaval spordihallist mobiiltelefon Samsung väärtusega 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine


28. aprillil kella 11.30 paiku löödi Sindis Pärnu maanteel asuvas korteris 21-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 29.04.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.