Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linna heakorratalgutel osaleb juba üle 900 inimese (2015-04-23 17:05:12)


Tänaseks on Tartu linna kevadistele heakorratalgutele end kirja pannud 920 inimest. Talgulisi lisandub veel, sest registreerimine jätkub.


"Meele teeb rõõmsaks, et meil on juba välja kujunenud oma talguveteranid - kõik 18 aastat on käed külge löönud JCI Toomemäe seltskond, üle 10 korra on väljas olnud Pereliit koos oma peredega. Neile kahele usaldasime tänavu ka ühe kõige raskematest objektidest- Emajõe kaldaäärse Eedenist Ihasteni," rääkis linnamajanduse osakonna linnapuhastuse peaspetsialist Madis Tammeorg.

Tunnustussõnu jagus Tammeorul teiste seas ka Puškini kooli õpilastele, kelle üks klass alustas talgutel osalemist 6. klassis ja sama seltskonnaga käidi kuni kooli lõpetamiseni välja. Tänavu on Puškini koolist väljas juba viis klassitäit õpilasi. "Nelja grupiga tuleb välja Miina Härma Gümnaasium. Tublisid on palju, kõiki ei jõua üles lugeda," lisas talgute eestvedaja.

Linnavalitsuse töötajad lähevad 28. aprillil kell 15 koristama Roosi tänava äärseid alasid Jänese tänavast kuni Muuseumi teeni.

Talgutel korrastatakse Tartu linna territooriumil olevaid linnale ja riigile kuuluvaid reformimata alasid, millel puuduvad kasutajad ja hoolduslepingud. Sel aastal on pööratakse senisest rohkem tähelepanu ka Emajõe kallaste korrastamisele. Kokku on talgutööde nimekirjas üle 70 erineva objekti.

Igale talguseltskonnale antakse jõukohane objekt ja lepitakse kokku tööde aeg. Linnavalitsuse poolt on töövahendid ning jäätmete äravedu. "Pakume talgulistele ka kehakinnitust ja tublimaid talgulisi ootavad ka auhinnad," lisas Tammeorg.

Kevadisi heakorratalguid korraldab Tartu linn juba 18. korda. Tänavu kestavad need 20. aprillist 3. maini. Osalema oodatakse kõiki vabatahtlikke.

Talgutele saab registreeruda telefonil 503 7215

Talgulisi toetavad A. Le Coq ja Hagar.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 23.04.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.